Serbien gästas av Slovenien hemma på Stadion Rajko Mitić under söndagskvällen och det vi får se här bör bli en hemmanation som jagar snabb revansch efter poängmissen mot Norge senast. Hemmaseger? Ja, och förmodligen med marginal också!

Slovenien som agerar bortalag i denna söndagsmatch på Stadion Rajko Mitić kliver in som tämligen klara underdogs. Borta nationen tog emot Sverige i premiärrundan och den matchen förlorade de med 2-0. Emil Forsberg gjorde matchens första mål där och då och sedan stod nya stjärnskottet Dejan Kulusevski för avgörandet med två minuter kvar av ordinarie speltid.

Serbien? De tog emot Norge i match ett och där kom de inte helt upp i nivå. Erling Haaland gjorde nämligen matchens enda mål då han i den 26'e matchminuten stod för Norges 1-0-mål, som också blev slutresultatet. Serbien skapade förvisso 13 målchanser jämfört med Norges fyra, men fotboll går ju ut på att göra mål och det lyckades inte Serbien med då.

Nu har de dock chans på revansch illa kvickt och min idé inför avspark är att de kommer ha vad som krävs för att leverera en trepoängare med marginal.

SPELTIPS
Serbien är det bättre laget och med revanschlusta så ska de helt klart ha bra chans mot Slovenien på hemmagräs.
Hemmaseger med marginal är mitt tips, så därför spelar jag Serbien med -1 (asian) till 1.73 hos Bethard .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip