Speltips: Serbien - Ukraina

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-11-17 15:00
Land: Internationellt
Liga: EM-kval
Odds: 1.87
Tips: BLGM
I EM-kvalets grupp B har Serbien ett riktigt tufft läge och en liten chans att ta sig vidare till en plats i Europa mästerskapet sommaren 2020. De är beroende av att Portugal tappar poäng, samtidigt som Serbien är piskade att vinna mot ettan Ukraina.

Tabellen i gruppen ser ut som följande:

1. Ukraine 7 6 1 0 15:2 19 poäng
2. Portugal 7 4 2 1 20:6 14 poäng
3. Serbia 7 4 1 2 15:15 13 poäng

Ukraina är redan klara till mästerskapet, så det står mellan Portugal och Serbien om den andra och sista EM platsen i gruppen.

Huruvida Serbien klarar av att slå Ukraine återstår att se. Det blir tufft, i alla fall. Nog för att Serbien är starka på hemmaplan, där de har vinster mot Litauen och Luxemburg och en förlust mot Portugal. Till saken hör att Serbien har ett snitt på 3 (!) gjorda mål på hemmaplan under kvalet. Mot Portugal blev det två stycken. Eftersom Serbien måste flytta upp positionerna och gå för ett mål även mot Ukraina så är jag övertygad om att den sviten fortsätter. Dock kommer ytterligare en svit fortsätta därmed.

Serbien har släppt in mål i sina samtliga sju EM-kval matcher. Alltså, Serbien har släppt in mål, både hemma och borta, mot länder som Litauen och Luxemburg. Hur Serbien ska klara av att hålla nollan mot Ukraina, som har gjort mål i sina samtliga matcher utom borta mot Portugal i inledningen av kvalet - det vet jag inte. Det kommer inte Serbien att klara av. I synnerhet inte när Serbien själva måste jaga ett mål och då kommer det att öppnas upp ytor bakåt som Ukraine kommer att ta vara på.

Då Serbien är målglada på hemmaplan, samtidigt som de släpper in mål mot allt och alla, så är chansen stor att det blir så även i denna match. Marknaden erbjuder 1.87 på att vi ska få se båda lagen göra mål i matchen och det finner jag ett värde i.

Själva oddset finnes hos Nordicbet, Betsson & Betsafe.

---
Preliminär startelva Serbien:
Dmitrovic, Miletic, Milenkovic, Kolarov, Mladenovic, Milivojevic, Maksimovic, Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic & Mitrovic.

Preliminär startelva Ukraina:
Lunin, Karavayev, Kryvtsov, Matviyenko, Sobol, Malinovskyi, Yarmolenko, Kovalenko, Shakhov, Tsygankov & Yaremchuk.
---
  Serbien - Ukraina
Spela på Speltips Serbien - Ukraina
rad - 15 November 2019 - 22:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  AIK - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
2.18
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - Bri ö 4,5 hörnor
1.83
20:45  Aston Villa - Liverpool
Fotboll - EFL Cup - Inget mål före 22:00
1.83

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming