De femfaldiga Europe League mästarna Sevilla har en viktig match framför sig, när Akhisar kommer på besök på Ramon Sanchez Pizjuan. Sevilla har en vinst och en förlust i Europe League så denna match är faktiskt av stor betydelse för det spanska laget. Det turkiska laget Akhisar går total kräftgång, med stora förluster på de fyra senast matcherna. I mitt tycke ska även denna match bli målrik, i synnerhet när Sevilla har börjat spotta in mål på sistone.

Sevilla är ett lag som både gör massvis av mål men också släpper in en del. Det har dock inte alltid sett ut så under säsongen. Efter en trögare inledning har Sevilla verkligen hittat målformen. Resan började faktiskt i Europa League, när Sevilla vann hemma mot Standard Liege med 5-1. Målformen fortsatte sedan även i ligan, där Levante slogs med 6-2 borta, Real Madrid 3-0 hemma och Celta Vigo 2-1 hemma innan det blev förlust med 2-4 borta mot Barcelona. Däremellan blev det en tung förlusten mot Krasnodar borta med 1-2, så Sevilla har all anledning till att fortsätta producera mål och ge järnet när Akhisar står näst på tur.

För tillfället är Akhisar helt under isen. Det handlar inte bara om att de har fyra förluster i rad, utan även hur dessa matcher har sett ut och resultaten. Se här:

Super Lig: 20/10, 2018
Kasimpasa 5 - 0 Akhisar

Super Lig: 7/10, 2018
Akhisar 1 - 3 Trabzonspor

Europa League: 4/10, 2018
Standard Liege 2 - 1 Akhisar

Super Lig: 29/9, 2018
Alanyaspor 2 - 1 Akhisar

Akhisar har alltså släppt in minst två mål i sina fyra senaste matcher. Det kommer inte att bli lättare när de åker till Sevilla, som dessutom måste vinna för att hänga med i Europa League. Akhisar har dock bra spelare framåt, även om defensiven är under all kritik, så det är långt ifrån omöjligt att de faktiskt lyckas göra mål också - då Sevillas defensiv inte heller är i fas just nu.

Detta möte kan inte bli något annat än en målrik historia, med tanke på att Sevilla främst har en riktigt god målform, samt att Akhisar har stora problem i defensiven. Därmed finner jag ett värde i att spela på matchen slutar över 3,5 mål - något Sevilla kan klara av själva - och lägger ett spel på 1.80 i odds hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

---
Bekräftad startelva Sevilla: Tomas Vaclik, Sergi Gomez, Daniel Carrico, Gabriel Mercado, Jesus Navas, Pablo Sarabia, Roque Mesa, Franco Vazquez, Aleix Vidal, Quincy Promes & Luis Muriel.

Bekräftad startelva Akhisar: Milan Lukac, Kadir Keles, Dany Nounkeu, Caner Osmanpasa, Miguel Lopes, Josue, Abdoulwahid Sissoko, Aykut Ceviker, Guray Vural, Yevhen Seleznyov & Adrien Regattin.
---

This is the stats tab
This is the post tip