En minst sagt lämplig uppgift väntar FC Sevilla när de ställs mot tabelljumbon Almeria, på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, i den spanska La Liga. Formen har förbättrats avsevärt hos Jose Luis Mendilibar och hans gäng, som är utan nederlag i tre matcher, i alla tävlingar. Almeria läcker in mål och kommer att få det svårt mot Sevillas tunga anfallskraft.

Efter en bedrövlig inledning på säsongen har Sevilla hittat mer rätt. Vändningen kom mot Las Palmas, där Dodi Lukebakio gjorde matchens enda mål. Därefter kryssade man mot Lens i Champions League. I helgen blev det mållöst på Estadio El Sadar mot Osasuna, där Sevilla var det bättre laget och försvarade sig ypperligt. Något man kan bygga vidare på.

Att hålla tätt bakåt har visat sig vara en omöjlighet för Almeria, som med nöd och näppe klarade att hålla sig kvar i den högsta divisionen. Det är bara Granada som har släppt in fler mål än Vicente Morenos sida. Almeria snittar lite mer än två insläppta mål, per ligamatch. Sergio Arribas har varit ljusglimten med sina fyra fullträffar. I övrigt är inte mycket positivt.

Ny seger för Sevilla?

I och med att Almeria har släppt in så pass många mål är det svårt att se dem resa hem med några poäng alls i behåll. Sevilla har en hel del anfallsspelare som håller hög klass och är bra nog att bryta ner motståndet flera gånger om.

Därmed lägger jag ett spel på en rak etta i matchen - att Sevilla besegrar Almeria.

Speltips Sevilla - Almeria:
1. Odds 1.66 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip