I den andra omgången av Europa League erbjuder marknaden lägst odds av alla lag på att Sevilla vinner hemmamatchen mot APOEL, till cirka 1.22 i odds. Cypriotiska APOEL är inte tillräckligt starka för att stå emot och kommer att släppa in ett och ett annat mål. Dock har APOEL varit framgångsrika i sitt anfallsspel och gjort en massa mål både i Cypern och ute i Europa. Sevilla har en viktig bortamatch mot Barcelona i La Liga och kommer att vila spelare. Därmed har APOEL sin chans att göra mål.

Sevilla har vunnit Europa League flest gånger av alla, med sina fem titlar. Det råder ingen tvekan om att laget satsar på att vinna turneringen. Även denna gång har de fått en drömstart och vunnit borta mot Qarabag med hela 3 - 0. Det finns ingenting som talar för att APOEL ska kunna hålla tätt bakåt på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, utan det handlar om hur många mål Sevilla gör i matchen. Marknaden har lagt linan på 2,5 mål. Dock kommer Sevilla att rotera i startelva, vilket öppnar upp bakåt.

Anledningen till rotationen är inte att Sevilla spelarna redan är trötta, utan att det väntar en tuff bortamatch i La Liga på Camp Nou mot Barcelona. Detta innebär att det blir en hel del bänkspelare i startelvan för Sevilla i denna match, även i defensiven.

Motståndarna APOEL har inte fått någon vidare start i Europa League. De stod för första omgångens största skräll när de förlorade hemmamötet mot Dudelange med 3 - 4. Vissa bettingbolag erbjöd 20 (!) gånger pengarna på en rak bortaseger. Sedan dess har APOEL vunnit två matcher i rad. Den första i ligan, där APOEL har vunnit sina båda matcher. Den andra vann de mot AEL Limassol i den cypriotiska supercup finalen. APOEL ska enligt mig ha minst en 50-50 chans på att göra mål här.

Det är endast i möten mot Ajax i Champions League kvalet, som APOEL har misslyckats med att göra något mål. I alla övriga vänskapsmatcher, ligamatcher, i Champions League kvalmatcher och Europa League matchen har det blivit mål för APOEL.

Marknaden erbjuder dock en bra bit över dubbla pengar på att vi ska få se båda lagen göra mål. Det finner jag ett stort värde i, med tanke på att Sevilla i vanlig ordning kommer att göra mål framåt, men även rotera i laget så att sämre spelare får lira. Dessutom har Sevilla släppt in en del mål på sistone, i sina samtliga tre senaste ligamatcher mot Real Madrid, Eibar och Real Sociedad. APOEL ska också ha en bra chans att lyckas med detta så jag spelar på att båda lag gör mål till fina 2.25 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

---
Bekräftad startelva Sevilla:
Bono, Alejandro Pozo, Sergi Gomez, Jules Kounde, Sergio Escudero, Joan Jordan, Nemanja Gudelj, Franco Vazquez, Rony Lopes, Javier Hernandez & Munir El Haddadi.

Bekräftad startelva APOEL:
Vid Belec, Nicolas Ioannou, Giorgos Merkis, Vujadin Savic, Dragan Mihajlovic, Uros Matic, Savvas Gentsoglou, Lucas Souza, Antonio Jakolis, Andrija Pavlovic & Musa Al-Taamari.
---

This is the stats tab
This is the post tip