Sevilla tar emot Arsenal på tisdagen.
Mitt speltips: 1X eller asian +0,5 på hemmalaget. Kolla om du får högst odds på dubbelchans eller asian +0,5, vilket som bekant är samma spel.

Arsenal fick med sig en poäng mot Chelsea sent på lördagen. Starkt att hämta upp 0-2 till 2-2 borta, men går inte att komma ifrån att det var en svag insats. Saka har dragits med skadeproblem, tycker inte han såg helt obehindrad ut även om han fick 90 minuter. Målvakten Raya fortsatt darrig. Mycket tung match på regntung plan, spelarna såg slitna ut i slutet.

Bara två vilodagar inklusive resa till Sevilla nu. Ingen optimal uppladdning för en trupp som veckan innan hade 15-16 spelare på landslagsuppdrag, inklusive två nyckelspelare i Brasilien.

Sevilla mycket bra mot Real Madrid

Sevilla spelade också i lördags. Två vilodagar även för dem. Stod för en mycket bra match mot Real Madrid, fick med sig 1-1 men var väl så bra som Real.

Efter en tuff säsongsinledning har de spottat upp sig och bara förlorat en av åtta senaste matcherna (Barca borta, ingen skam). Bra stöd hemma och brukar kunna göra det bra i Europaspel. Ny tränare bör kunna ge den där klassiska ny röst-boosten.

Arsenal förlorade visserligen mot Lens senast, men då övriga matcher i gruppen blivit oavgjorda har Gunners bra utgångsläge ändå. Behöver inte nödvändigtvis vinna här, kryss är mycket bra för deras del.

Bra Sevilla för dagen med hemmafördel mot ett Arsenal som jag tycker haltat lite prestationsmässigt (citysegern till trots) och som haft skador. Inte i toppslag. Därför tror jag 1x är ett bra spel här.

Speltips: Sevilla 1x.
This is the stats tab
This is the post tip