Unibet livestreamar matchen.

På Ramon Sanchez Pizjuan väntar ett svårt möte för Sevilla som gästas av Athletic Bilbao. Sevilla är favoriter till seger, men själv är jag skeptiskt till oddset, eftersom Athletic Bilbao har varit så starka i sin defensiv. Marknaden tror även på få gjorda mål i matchen, vilket jag är mer enig om. Något jag är oenig om är självaste linan på antal kort i matchen. Den ligger på 5,5 kort och är redan i utgångspunkt för låg, med tanke på att matchen blir tuff. Mest oenig är jag på grund av valet av domaren till matchen.

Min favorit domare, när jag spelar på antal kort i den spanska La Liga, är utan tvekan Jose Gonzalez Gonzalez. Egentligen ska han aldrig döma matcher med lag som spelar väldigt fysiskt, som Sevilla och Athletic Bilbao gör. Efter två månaders frånvaro, på grund av privata skäl, är han äntligen tillbaka. Jag har i alla fall saknat honom, när det gäller kortspelen. Senast han var i farten var i en väldigt liknande tillställning. Då dömde han Sevilla hemma mot Atletico Madrid. Likheterna är många.

Den matchen slutade 1 - 1, vilket är ett tänkbart resultat även här när Sevilla tar emot Athletic Bilbao, då båda lagen är starka bakåt och inte släpper in många mål. Men båda lagen krigar järnet på planen. Anledningen till att båda lagen har släppt in få mål är för att de spelar hårt och på gränsen, där de många gånger kliver över gränsen. Jose Gonzalez Gonzalez delade ut 7 gula kort i matchen Sevilla mot Atletico Madrid. Jag räknar med att det blir ungefär samma antal kort i denna match också.

I matchen innan, Getafe mot Granada, delade Jose Gonzalez Gonzalez ut 10 gula kort. I matchen innan dess blev det 6 gula kort, i en betydligt snällare match då Alaves mötte Celta Vigo. Så Jose Gonzalez Gonzalez har täckt linan på över 5,5 kort i sina samtliga tre senaste matcher som domare. Då Sevilla tar emot Athletic Bilbao ska Jose Gonzalez Gonzalez inte ha några som helst bekymmer att fortsätta dela ut kort vid hårt spel, fult spel, tacklingar samt när båda lagen förhindrar omställningar.

Därmed lägger jag ett spel på att det blir över 5,5 kort i matchen, till 1.91 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Jules Kounde, Daniel Carrico, Diego Carlos, Jesus Navas, Joan Jordan, Fernando, Ever Banega, Munir El Haddadi, Oliver Torres & Lucas Ocampos.

Bekräftad startelva Athletic Bilbao:
Unai Simon, Ander Capa, Yeray Alvarez, Unai Nunez, Inigo Martinez, Yuri Berchiche, Dani Garcia, Mikel Vesga, Inaki Williams, Kenan Kodro & Raul Garcia.
---

This is the stats tab
This is the post tip