Speltips: Sergio Ramos kort @ 4,40 - X3000 -

Sevilla är ett lag som har det kämpigt i La Liga. Ligger på 15e plats bara tre poäng från nedflyttningsplats. Har bytt managers på löpande band under säsongen och senast var det Diego Alonso som fick gå efter bara två månader på posten. Den som nu leder laget är Quique Sanchez Flores men frågan är hur länge. Vann sin första match på bänken med 3-0 borta mot nästjumbon Granada men senast fick man stryk i Madrid mot Atletico med 0-1. Trots att man fick spela sista 20 minuterna med en man mer men lyckades inte få in bollen och ärligt talat skapade man inte mycket av värde.

Athletic Bilbao är på femte position bara tre pinnar bakom duon Atletico Madrid / Barcelona som återfinns på Champions League plats. Fin form med åtta raka utan förlust. Efter bortakrysset mot Granada har man två raka hemma med nollan intakt. Missade straff både mot Atletico Madrid (2-0) och Las Palmas (1-0). Så om laget skulle få en straff här så kan vi tänkas oss att det blir Inaki Williams som får chansen från elvameterspunkten.

Ser framför oss en match där Sevilla med nye tränaren Quique Sanchez Flores i sin första match på hemmaplan Estadio Ramon Sanchez Pizjuan vill gå framåt och äga boll. Detta är något som kommer passa Bilbao fint, då det är ett lag med bra fart och som har snabba kontringsspelare. Kommer då alla Sevillaspelare hänga med? Tveksamt och då tänker vi framför allt på en mittback som närmar sig slutet på karriären.

Gamle Sergio Ramos får svårt med tempot

Sergio Ramos har hunnit bli 37 år och efter många framgångsrika år i Real Madrid och ett par pensionssäkrande säsonger i PSG så återvände han hem för att avsluta karriären i Sevilla. Har under hela sin yrkestid varit kortbenägen och på 552 matcher har han plockat på sig 178 gula kort och 22 röda.
På sina nio matcher den här säsongen har han fyra ostskivor och en pastejplatta. Kommer garanterat att vara taggad här inför nya tränaren och hemmafansen. Tog ett sent kort mot Atletico Madrid 23/12

Vi vet att det finns många olika sätt han kan varnas på.

Inte sen att klaga på domaren och hamna i gruff med motspelare.
Hänger inte med de snabbaste spelarna längre och kan få trubbel med bröderna Williams i Athletic.
Bra i luften, men har vassa armbågar och inte alltid polerad i höjdduellerna.
Tar hand om straffarna för Sevilla och även om det inte hjälpte att han satte en mot Lens i Champions League (man föll ändå med 1-2 och inget avancemang) så firade han till sig ett kort.
Gör ibland vansinnestacklingar som får både boll och motspelare att flyga åt fanders, något som sällan uppskattas av mannen med pipan.

Att Ramos ska få kort ger omkring 2,30 i odds hos många bolag så när vi får hela 4,40 hos X3000 så slår vi till!

Att matchen döms av Jose Maria Sanchez är knappast någon nackdel för vårt spel. Han har dömt 9 matcher i La Liga den här säsongen och delat ut inte mindre än 50 gula och 3 röda kort!
Dömde under Decembermånad Barcelona - Atletico Madrid och delad där ut nio (gula) kort och i sin senaste match när Celta tog emot Granada så viftade han med ostskivan åtta gånger och hivade även upp det röda en gång.

Nu är inte Bilbao något lag som tar många kort men Sevilla är lite bättre på det och även om inte Sergio Ramos är den som så här långt har flest kort så känns det som stor risk att han drar på sig kort här! 4,40 är för högt för att ignorera!

Spelet sitter om Sergio Ramos får ett kort av valfri kulör under matchen.
This is the stats tab
This is the post tip