Jag förstår Julen Lopetegui, Sevilla tränarens resonemang, kring att laget fortfarande har en liten chans att vinna ligatiteln i den spanska Serie A. Sevilla är tabellfyran med elva poäng upp till tabellettan Atletico Madrid, som de möter i nästa ligamatch hemma på Ramón Sánchez Pizjuán. Ovanför sig har också Sevilla stormakterna Real Madrid och Barcelona, som har visat sig vara mer än mänskliga denna säsong. När Sevilla dessutom är helt skadefria ska de åtminstone vara favoriter till att slå Atletico Madrid.

Aleix Vidal Parreu är den enda skadade truppspelaren i Sevilla, som har fått spela, oftast som inhoppare, elva matcher och inte nätat en enda gång. Annars är det en grym trupp utan några skador alls. Det var ett bra tag sedan Europa League mästarna hade ett så pass optimalt skadefritt läge och då ska de tas på största allvar. Efter att ha åkt ut Champions League och den spanska cupen så är det bara ligaspelet kvar att kriga för. Hemmaformen i ligan är urstark med tio segrar, ett kryss och bara tre förluster. De fem senaste ligamatcherna har slutat med en förlust mot Barcelona och vinster mot Getafe, Huesca, Real Betis och Elche.

Atletico Madrid lyckades komma undan med blotta förskräckelsen i sin senaste ligamatch, där Jan Oblak räddade en straff hemma mot Alaves, i ett tufft möte som slutade med en 1 - 0 seger. Innan dess spelade Atletico Madrid mållöst borta mot Getafe, som dessutom spelade med en man mindre i tjugominuter efter att Allan Nyom hade dragit på sig ett rött kort. Formen är inte helt på topp i Atletico Madrid lägret som fick anfallsstjärnan João Félix (7 mål + 4 assister) skadad i Portugals VM-kval match mot Luxemburg. Dessutom drog yttern Yannick Ferreira Carrasco på sig ett femte gula kort senast och missar denna match.

Både Sevilla och Atletico Madrid är två svårslagna lag, som förlorar sällan. Denna säsong har Sevilla visat prov på mästerligt försvarsspel och med en skadefri trupp har de alla chanser i världen att utmana Atletico Madrid om samtliga poäng på hemmaplan. Därmed lägger jag ett spel på en Sevilla seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir alltså en förlust vid en Atletico Madrid bortaseger och vinst vid en rak Sevilla seger i matchen.

Speltips Sevilla - Atletico Madrid:
1 asian 0 (samma som Sevilla draw no bet) - odds 2.05 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Marcos Acuña, Diego Carlos, Jules Kounde, Jesus Navas, Joan Jordán, Fernando, Ivan Rakitic, Lucas Ocampos, Luuk de Jong & Suso.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, José María Giménez, Felipe Monteiro, Mario Hermoso, Kieran Trippier, Marcos Llorente, Koke, Thomas Lemar, Renan Lodi, Saúl Ñíguez & Luis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip