Även om ligakampen är avgjord behöver Sevilla fortsätta vinna i den spanska La Liga när de gästas av Cadiz på Ramon Sanchez Pizjuan. Med fem omgångar kvar är det 15 poäng upp till tabellettan Real Madrid - som är i toppslag. Sevillas form har varit fin med två segrar på de tre senaste ligaomgångar. De är trean i tabellen, men har ännu inte säkrat en topp 4 placering. Cadiz slåss i botten av tabellen och har bara en poäng ovanför nedflyttningslagen. Uppgiften är blytung. Sevilla är ett helt nummer större.

För Sevilla har det blivit förluster mot FC Barcelona och Real Madrid nyligen. Dock har det blivit segrar över Granada och Levante. Mönstret är därmed givet. Sevilla är ännu inte helt kapabla till att utmana topplagen om poäng. Dock har de inga större bekymmer mot de sämre lagen. Då det är 6 poäng ner till tabellfemman Real Betis måste Sevilla fortsätta ånga på. Sevilla har en 3 - 2 seger i ryggen över Levante, där Jesus Corona utmärkte sig med två fullträffar. Mittbacken Jules Kounde nätade också.

Cadiz har å andra sidan en 2 - 3 förlust bakom sig mot Athletic Bilbao. Redan efter en halvtimme log de under med 0 - 3, där försvaret helt hade kollapsat. Cadiz kämpade sig in i matchen, tack vare en utvisning på Mikel Vesga i Bilbao. Dock blev det inga poäng. Bottenstriden är i vanlig ordning jämn där varje poäng är helt avgörande. Kvar att möta för Cadiz är Elche, Real Sociedad, Real Madrid och Alaves. Det blir en kamp om överlevnad. Mot Sevilla blev det en hemmaförlust tidigare under säsongen.

I Sevilla finns Anthony Martial, Karim Rekik, Fernando och Suso i sjukstugan. Inga farliga avbräck, med tanke på den stora bredden. Hos Cadiz är Varazdat Haroyan, Isaac Carcelen och Florin Andone på skadelistan. Även om Cadiz är i ett desperat behov av poäng så får inte Sevilla heller tappa mark. Då Sevilla är urstarka på hemmaplan, med 11 segrar på 16 hemmamatcher, lutar det mot en ny seger. Jag krånglar inte till det utan lägger ett spel på att Sevilla tar samtliga poäng i ligamötet mot Cadiz.

Speltips Sevilla - Cadiz:
1. Odds 1.60 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Preliminär startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Marcos Acuna, Diego Carlos, Jules Kounde, Jesus Navas, Thomas Delaney, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Erik Lamela, Jesus Corona & Rafa Mir.

Preliminär startelva - Cadiz:
Jeremías Ledesma, Carlos Akapo, Fali, Luis Hernandez, Alfonso Espino, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Oussama Idrissi, Lucas Perez & Alvaro Negredo.
---

TV: Rolig rad på Europatipset - Melkers bästa tips!




This is the stats tab
This is the post tip