bet365 livestreamar matchen.

Omgång tre av den spanska La Liga inleds på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan där tabellettan Sevilla tar emot Celta Vigo. Marknaden anser att Sevilla ska vinna mötet två gånger på tre försök och den sannolikheten stämmer på ett ungefär. Däremot har marknaden bestämt sig för att detta ska bli ett målrikt möte. Inget av lagen har direkt varit målrika under inledningen av säsongen. I tillägg har båda lagen spelat starkt i försvaret så det ska mycket till för att det ska bli ett målkalas.

Sevilla har inlett säsongen på bästa möjliga sätt. Då menar jag inte bara att de har vunnit båda matcherna, utan att de har lyckats göra det och hålla nollan i båda matcherna. Pånyttfödde ex-Real Madrid tränaren Julen Lopetegui har rört om ordentligt i laget. En trebackslinje har blivit en fyrbackslinje och många givna spelare från förra säsongen har satts på bänken, till förmån av andra inköp och tidigare bänkade spelare. Detta har resulterat i två bortasegrar, 2 - 0 mot Espanyol och 1 - 0 mot Granada.

I den senaste vinsten utgick vänsterbacken Sergio Reguilon tidigt, efter en knock, men där finns det bra ersättare i bland annat Sergio Escudero, som kom in och gjorde ett strålande jobb. I övrigt tyckte jag inte att Sevilla skapade så mycket, utan fokuserade mest på att hålla tätt bakåt och inte bjuda på något slarv eller andra onödigheter. Det ska bli intressant att se hur Sevilla ställer upp i debuten, men av de två tidigare matcherna finns inget som tyder på att de kommer att tokanfalla direkt.

Efter att ha förlorat premiären mot Real Madrid med 1 - 3 fick Celta Vigo besök av Valencia. Själv var jag helt övertygad om att Valencia skulle göra ett och ett annat mål på Celta Vigo - men de hade bestämt sig för att spika igen kistan. Nestor Araujo och Joseph Aidoo agerade som världsbackar i mittförsvaret och visade inga som helst svaghetstecken som Valencia kunde utnyttja. I slutet av matchen byttes även lagets hjärta och lagkapten in, högerbacken Hugo Mallo, som är tillbaka från skada.

Därmed har Celta Vigo endast vänsterbacken David Junca skadad. I övrigt är alla tillgängliga för tränaren Fran Escriba, som fick se matchen mot Valencia från läktaren. Celta Vigo vann matchen efter ett riktigt läckert mål av anfallaren Gabriel Fernandez. Därefter skapade inte Celta Vigo så himla mycket i matchen. Det gjorde inte Celta Vigo i premiär förlusten mot Real Madrid heller, trots att de var en man mer på planen. Celta Vigo gjorde då endast ett mål, på övertid, men i övrigt var det chansfattigt.

Då båda lagen inte direkt har spottat in mål, samtidigt som de har varit starka i sina defensiv i de senaste matcherna, behöver inte detta möte blir så målrikt. Det jämnaste över/under linan ligger på 3 mål exakt och jag väljer att spela på under. Alltså, förlust vid fyra mål och uppåt, pengarna tillbaka vid tre mål exakt och vinst vid 0, 1 eller 2 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Escudero, Daniel Carrico, Diego Carlos, Jesus Navas, Ever Banega, Fernando, Joan Jordan, Nolito, Luuk De Jong & Lucas Ocampos.

Preliminär startelva Celta Vigo:
Ruben Blanco, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Joseph Aidoo, Lucas Olaza, Brais Mendez, Stanislav Lobotka, Fran Beltran, Denis Suarez, Gabriel Fernandez & Iago Aspas.
---

This is the stats tab
This is the post tip