Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Ramon Sanchez Pizjuan där Sevilla gästas av Celta Vigo. Med en ny tränare i laget blev det en seger direkt för Sevilla, som är ett erkänt starkt hemmalag. Celta Vigo har en fin form men brukar inte klara av att prestera bra under längre perioder. Oddset på en rak hemmaseger är bara för bra för att motstå.

Tränaren Jose Luis Mendilibar fick en perfekt start när hans Sevilla besegrade Cadiz med siffrorna 2 - 0. Det var ordning genast på försvaret, som har varit en svag länk annars under säsongen. Lucas Ocampos och Youssef En-Nesyri blev målskyttar för Sevilla - som skapade en hel del vassa chanser. Tränareffekten kan mycket väl stå sig mot Celta Vigo, ett lag Sevilla inte har förlorat något ligamöte mot, på de fem senaste försök.

Celta Vigo är obesegrade i de sex senaste omgångar, där hälften av matcherna har vunnits. Imponerande, så klart. Tränaren Carlos Carvalhal har gjort ett bra jobb och tagit laget upp till mitten av tabellen. Hoppet om spel ute i Europa lever fortsatt. Insatsen sist hemma mot Almeria var dock mindre bra, i ett möte som slutade 2 - 2. Celta Vigo försvaret bjöd på en del tabbar - något de inte har råd med mot ett pånyttfött Sevilla.

Andra raka seger för Sevilla?

Även om Celta Vigo har varit en tuff nöt att knäcka väntar ett oerhört svårt bortamöte. Celta Vilo är i regel inkonsekventa och kommer att få det tufft att resa hem med någon poäng i behåll. När marknaden erbjuder över dubbla degen i odds på att Sevilla tar alla poäng finns det ett stort värde att hämta.

Jag tar en tydlig ställning i matchen och spelar på att Sevilla tar en rak hemmaseger mot Celta Vigo.

Speltips Sevilla - Celta Vigo:
1. Odds 2.22 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip