Sevilla tar emot Chelsea i en match där det handlar om att bli gruppetta.

Hemmalaget vann den viktiga matchen i Krasnodar förra veckan. Sevilla hade gått vidare från gruppen även vid ett kryss men det är väldigt viktigt att gå komma etta i gruppen. Att få en enklare åttondelsfinal och undvika lag som Man City, Liverpool och Bayern Munchen.

Chelsea är fortfarande i sin första fas med truppen. Elvan efter alla nyförvärv har börjat sätta sig och det kommer på sikt bli riktigt bra. Tycker dock Lampards lag höjs lite för mycket just nu. Det har sett stabilt i defensiven men offensivt är det inte synkat än. Men gruppetta vill man absolut bli och då gäller det att få med sig ett bra resultat här eftersom hemmamötet slutade 0-0.

Det är Chelsea som sitter i förarsätet eftersom 0-0 i London gör att blir det oavgjort i ikväll har Chelsea bättre målskillnad än Sevilla. Därför är det spanjorerna som behöver gå mest för segermålet. De är ett riktigt bra lag och Chelsea kan bli för passiva om de försvarar. Sett det tidigare CL-matcher där de kryper ner för lågt och bjuder in motståndarna i matchen.

Sevilla över 12,5 skott @2.25 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip