Sevilla -1,5 mot Dinamo Zagreb. Hemmalaget måste vinna med två mål för att spelet ska sitta.

Gillar det jag sett av Sevilla i år. Har i vanlig ordning tappat ett par pjäser inför säsongen, men säsongsupptakten har varit bra. Hänger med de stora spanska klubbarna bra i ligan. Saknar visserligen ett par spelare inför den här matchen, bland annat Samir Nasri (som varit bra i sin nya klubb såhär långt). Men har ändå en vass elva att ställa på benen.

Tänkbart lag:

Rico; Mariano, Rami, Mercado, Escudero; N'Zonzi; Sarabia, Vázquez, Iborra, Vitolo; Vietto.

Alltid vassa hemma. Blev "bara" 1-0 mot Zagreb på bortaplan, men det var enkelriktad trafik och en ren överkörning. Bra kontroll av Sevilla där. Har faktiskt häng på grupsegern då spanjorerna har samma poäng som Juventus i nuläget. Har italienarna på hemmaplan i nästa omgång. Hursomhelst allt att spela för.

Dinamo Zagreb är ett av hela CL:s sämsta lag. Radat upp klara förluster i det här gruppspelet. 0-8 i målskillnad imponerar inte. Såg ut på samma sätt i fjol. Räcker helt enkelt inte riktigt till på den här nivån. Går okej i ligan, men det är inte så at de tokimponerat där heller, åtminstone inte resultatmässigt. Ligger tvåa där.

Tänkbart lag:

Livaković; Stojanovič, Schildenfeld, Benković, Pivarić; Soudani, Machado, Pavičić, Ćorić, Fernandes, Henrà­quez.

En bra hemmafavorit här. Får Sevilla fart på grejerna bör Zagrbe få det svårt att hänga med. Kroaterna slog överraskande Arsenal på hemmaplan i fjol, men har haft det svårt i övrigt. Går mot 0 poäng i år och spelmässigt imponerar de inte.

Sevilla bör ha bra vinstchans och normalt sett blåser de på vid ledning, vilket borde öppna upp förutsättningar för hemmaseger med minst två bollar.

This is the stats tab
This is the post tip