På Ramon Sanchez Pizjuan ska Sevillas avbytarbänk och B-lagsspelare få speltid i Europa League när Dudelange från Luxemburg kommer på besök. Trots att hela startelva vilas är Sevilla enorma favoriter till cirka 1.05 i odds. Givetvis ska de vinna matchen också, men jag tvivlar på att de gör det med stora siffror. Jag är mer inne på att det kommer att gå som det gjorde senast för Sevilla i Europa League, då läget var nästan identiskt. Något stort målkalas tvivlar jag starkt på även denna gång.

I Sevillas senaste Europa League mötte de APOEL hemma. Även då valde tränaren Julen Lopetegui att vila sin startelva och luftade truppen rejält på samtliga positioner. Marknaden trodde att det ändå skulle bli ett målrikt match. Sevilla vann matchen komfortabelt, men endast med 1 - 0. Läget är identiskt denna gång. Det är en ännu lättare motståndare som kommer på besök, i jämförelse med APOEL (även om Dudelange skrällde stort och slog APOEL borta), som Sevilla ska vinna mot.

Dock har Sevilla ett riktigt tufft schema i den spanska La Liga med följande matcher runt hörnet:

24 okt - Dudelange hemma
27 okt - Getafe hemma
30 okt - Valencia borta
2 nov - Atletico Madrid borta
10 nov - Betis "borta" (derby)

Detta tuffa schemat tvingar tränaren Julen Lopetegui att återigen ställa upp med det "sämsta" möjliga Sevilla laget, som ändå är starka defensivt. De klarade av senast att hålla nollan mot anfallsglada APOEL. Dudelange är minst lika anfallsglada, men Sevilla borta är en tuff uppgift för samtliga lag i världen. Förvisso har Dudelange släppt in väldigt många mål på sistone. Marknaden är ändå för aggressiv, i mitt tycke, med en över/under lina på 4,5 mål - vilket är på tok för högt.

Därmed finner jag ett värde i att Sevilla inte med nedanstående spelare klarar av att göra så många mål på Dudelange och att Dudelange med allra största sannolikhet gör inget mål. Så det blir ett spel på under 4,5 mål i matchen till schyssta 1.97 i odds.

Själva oddset finnes hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

---
Bekräftad startelva Sevilla:
Yassine Bounou, Alejandro Pozo, Sergi Gomez, Jules Kounde, Sergio Escudero, Nemanja Gudelj, Franco Vazquez, Rony Lopes, Munas Dabbur, Oliver Torres & Luuk de Jong.

Bekräftad startelva Dudelange:
Jonathan Joubert, Mohamed Bouchouari, Tom Schnell, Kobe Cools, Thibaut Lesquoy, Dominik Stolz, Charles Morren, Sabir Bougrine, Antoine Bernier, Danel Sinani & Corenthyn Lavie.
---

This is the stats tab
This is the post tip