För att Sevilla ska hacka på Atletico Madrid i kampen om den tredje platsen i La Liga tabellen, samt hålla formstarka tabellfemman Villarreal, borta så krävs det en seger på Ramón Sánchez Pizjuán Stadium när Sevilla gästas av Eibar.

Sevilla började starkt efter omstarten genom att vinna mot Betis, men har sedan dess kryssat fyra matcher mot Levante, Barcelona, Villarreal och Valladolid innan det på nytt blev en seger senast mot Leganes borta med 3 - 0. Där gjorde Sevilla en lysande insats, en av de bästa denna säsong, där allting fungerade i försvarsspelet i kombination med att kantspelet höll en världsklass och högeryttern Oliver Torres gjorde sin bästa match. Med den fina formen är de megafavoriter till att slå Eibar.

Efter en stark laginsats har Eibar tagit sig upp i tabellen och bort från bottenträsket. Med fem omgångar kvar av ligan har Eibar sex poäng fler än Mallorca, som har den sista nedflyttningsplatsen. Nyligen har Eibar kryssat mot Athletic Bilbao och Getafe innan det blev segrar mot Valencia och Granada. Det såg för bra ut för att vara sant. Till sist kom också förlusten i den senaste matchen hemma mot Osasuna med 0 - 2. Det är förståligt att Eibar med en liten trupp inte kan klara av att hålla toppformen länge.

När den fina formen är borta och självförtroendet fått sig en smäll av en nykomling blir det genast svårt för Eibar att plocka poäng. Det underlättar inte heller att möta tabellfyran, som måste ta poäng för att säkra spel till Champion League. Jag spelar på att Sevinna vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om Sevilla bara vinner med ett mål.

Spelet blir alltså Sevilla asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Eibar seger, pengarna tillbaka vid ettmåls seger för Sevilla (1 - 0, 2 - 1, etc.) och vinst vid en Sevilla seger med två eller fler måls skillnad (2 - 0, 3 - 1, etc.).

Speltips Sevilla - Eibar:
1 asian hcp -1,0 - odds 1.83 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Escudero, Diego Carlos, Sergi Gomez, Jesus Navas, Ever Banega, Fernando, Oliver Torres, Munir El Haddadi, Luuk de Jong & Lucas Ocampos.

Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Rafa Soares, Esteban Burgos, Paulo Oliveira, Alvaro Tejero, Sergio Alvarez Diaz, Pape Kouli Diop, Eduardo Expósito, Takashi Inui, Sebastian Cristoforo & Sergi Enrich.
---

This is the stats tab
This is the post tip