Sevilla FC är fortfarande ett obesegrat lag när de tar emot nykomlingar RCD Espanyol på Ramon Sanchez Pizjuan, i den spanska La Liga. På hemmaplan har det bara blivit segrar, stora sådana, för Sevilla mot lag som ligger bättre till i tabellen än Espanyol. Gästerna ligger som väntat på den nedre halvan av tabellen. Det är också där Espanyol väntas avsluta säsongen. Sevilla är på alla sätt och vis bättre i hästlängder och har en stor chans att följa upp sin fina inledning med att ta en ny ligaseger.

Redan förra säsongen visade Sevilla att de hör till i toppen med stormakterna Atletico Madrid, Real Madrid och FC Barcelona. Denna säsong inledde de med två raka segrar över nykomlingen Rayo Vallecano och sedan Getafe - utan att släppa in något mål. Försvaret styrs av Jules Kounde, som är en ung och eftertraktad, av bland annat Chelsea, mittbacksgeneral. Sevilla kryssade därefter två gånger om mot Elche och Real Sociedad innan de tog en imponerande seger över formstarka Valencia med 3 - 1.

Att näta tre mål i båda hemmamatcherna mot Rayo Vallecano och Valencias visar hur pass starka Sevilla är på hemmaplan. Redan efter 22 minuter hade Alejandro Gomez, Gonzalo Montiel och Rafa Mir nätat senast mot Valencia. Därefter spelades matchen mest av. Nya tag blir det mot Espanyol, som i veckan tog sin första ligaseger. Den kom genom ett straffmål, signerat Raul de Tomas - som gjorde sitt andra mål för säsongen. Espanyol har två förluster redan mot Mallorca och Atletico Madrid.

En ny förlust blir svår att undvika då arbetsuppgiften är blytung. Det underlättar inte heller att Espanyol har ett par spelare i sjukstugan. Oier Olazabal, Javier Puado, Yangel Herrera och Aleix Vidal, tidigare Sevilla, är skadade. Med en match mindre spelad ligger Sevilla på en tredje plats i tabellen. Vid en seger är de återigen tidigt involverade i guldstriden, vilket också är det stora målet denna säsong. Espanyol väger alldes för lätt. Därmed blir det ett spel på att Sevilla tar en rak hemmaseger i mötet.

Speltips Sevilla - Espanyol:
1. Odds 1.65 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Ivan Rakitic, Joan Jordan, Suso, Youssef En-Nesyri & Lucas Ocampos.

Bekräftad startelva - Espanyol:
Diego Lopez, Aleix Vidal, Sergi Gomez, Leandro Cabrera, Adria Pedrosa, Keidi Bare, Adrian Embarba, Sergi Darder, Fran Merida, Wu Lei & Raul De Tomas.
---

This is the stats tab
This is the post tip