Söndagens sista match i den spanska La Liga spelas på Ramon Sanchez Pizjuan där revanschsugna Sevilla tar emot Getafe. För Sevillas del har det varit vila sedan derby förlusten medan Getafe har vunnit en vänskapsmatch under tiden. Båda lagen har gjort väldigt mycket rätt och bra saker på planen under de senaste matcherna utan att det har resulterat i mål. Det är bara en tidsfråga innan det släpper helt för dem. När det erbjuds nästan dubbla pengar på att så pass skickliga mål ska åtminstone göra varsitt mål finner jag ett stort intresse i spelet.

I mitt tycke spelade Sevilla riktigt bra i 0-1 förlusten "borta" mot Real Betis. Det var en tung derbyförlust för Sevilla, i synnerhet när laget lyckades skapa chanser men hade svårt att få till det där sista. Derbymatchen vände i minut 66 då Roque Mesa fick ett andra gult kort då målvakten Pau Lopez sprang in i honom, helt onödigt. Det resulterade i en dommartabbe utan dess likhet, som förstörde Sevillas chanser till att ta poäng i matchen. Nu är Sevilla spelarna utvilade, laddade och taggade inför mötet med Getafe.

På de fem senaste matcherna har Sevilla inte haft några som helst problem att göra mål på Getafe, hemma som borta. Se här resultaten av de matcherna:

La Liga: 28/1, 2018
Sevilla 1 - 1 Getafe

La Liga: 27/8, 2017
Getafe 0 - 1 Sevilla

La Liga: 5/3, 2016
Getafe 1 - 1 Sevilla

La Liga: 24/10, 2015
Sevilla 5 - 0 Getafe

La Liga: 8/2, 2015
Getafe 2 - 1 Sevilla

Jag tvivlar starkt på att Sevilla inte kommer att näta mot Getafe igen. Lika övertygad är jag om att Getafe också återigen gör mål på Sevilla. I den senaste ligamatchen hemma mot Valladolid blev det mållöst, men det saknades verkligen inte chanser på något sätt. Jose Bordalas har skapat en stark defensiv och en offensiv som fyller på med många spelare i omställningar, kontringar och anfallsförsök. Laget gynnas av att ha spelat en träningsmatch och hittat målskyttet igen i 1-0 vinsten mot Alcorcon, så det kommer att lossna även i ligan.

Statistiken ovan visar att på de fem senaste möten så har båda lag gjort minst ett varsitt mål i tre av möten. Det är samma sannolikhet även i dag, enligt mig. Då marknaden erbjuder nästan dubbla pengar på att båda lag gör mål finner jag ett enormt värde i utfallet - som kan spelas till 1.96 i odds hos 888sport , MrGreen och LeoVegas .

---
Preliminär startelva Sevilla: Tomas Vaclik, Sergi Gomez, Simon Kjaer, Joris Gnagnon, Guilherme Arana, Aleix Vidal, Ever Banega, Jesus Navas, Franco Vazquez, Andre Silva & Pablo Sarabia.

Preliminär startelva Getafe: David Soria, Damian Suarez, Djene Dakonam, Bruno, Vitorino Antunes, Ivan Alejo, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Francisco Portillo, Jaime Mata & Angel Rodriguez.
---

This is the stats tab
This is the post tip