Sevilla vann första mötet i Istanbul med 2-1. Nu är det dags för returmöte hemma och man ska knyta ihop säcken för att ta sig vidare till gruppspelet i höst.

Sevilla är ett riktigt bra lag och med nyförvärven man gjort i sommar har man ett lag som är tillräckligt bra för att klara den här uppgiften och möta dem stora giganterna ute i Europa.

I första mötet slutade hörnorna 5-3 till Sevilla. Detta trots att det var bortaplan samt att man hade ledningen stora delar av matchen. Laget hade ligapremiär i lördags mot Espanyol på hemmaplan. Det vilades väldigt många spelare i den matchen för att kunna prestera så bra som möjligt ikväll. Matchen slutade 1-1 och hörnorna skrevs till 7-3 till Sevillas favör.

Istanbul tog sig vidare tack vare 3-3 i bortamatchen mot Club Brugge för att sedan vinna på hemmaplan med 2-0. Ligan har även startar för Istanbul. Det blev vinst i premiären på hemmaplan men en förlust i helgen med 3-1. Istanbul åker till Spanien för att vinna. Men jag tror inte Istanbul kommer vilja föra matchen från början för då lär laget åka på kontringar emot sig istället. Bättre chans att låta Sevilla föra matchen i början och ta lägena när dem ges.

Sevilla kommer vilja föra matchen och man är ett bra "hörnlag". När nu Navas anlänt så lär det bli ännu mer hörnor. Är en spelare som springer längs kanten för att sedan hitta inläggen. Ingen som tar egna initiativ och vill bryta in själv utan trivs bäst med att slå in den med sin högerfot.

Sevilla behöver inte gå framåt men jag tror att man kommer vilja föra matchen och att man vill framåt för att släcka Istanbuls chanser till att ta sig vidare.

Jag spelar Sevilla Ö5,5 hörnor @1.97 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip