Mitt spel: Sevilla att kvalificera sig till 1.70 hos bet365 .

Returmöte mellan Sevilla och Juventus efter att lagen spelat 1-1 i det första mötet i Turin. Självklart ett fint resultat för Sevilla att ta med sig hem till Spanien, men det otroligt sena målet man släppte in måste nog göra lite ont.

Bortalaget kommer trots allt in i det här returmötet med en hyfsat fin form där man inte förlorat på fyra matcher. Tre raka segrar i ligaspelet och senast med 2-0 mot Cremonese där man samtidigt går en kamp i ligan om Europaspel nästa säsong. Känslan är att Allegri kanske har fått igång Juventus i rättan tid, men jag är inte säker på att det kommer räcka.

Starka Sevilla

Även fast Juventus har sett och ser bättre ut under slutet av säsongen än man gjort på länge, har Sevilla något i dessa Europatävlingar som inte många andra lag har. Man har visat det i många år och jag känner mig tveksam till att Juventus har tyngden och mentaliteten att stå emot det man kommer möta i Spanien.

Både laget och supportrarna till Sevilla vet exakt vad som väntar och vad man är kapabla till i denna typ av matcher. Ännu viktigare är att man vet vad som krävs och vad som behöver göras för att ta sig vidare i dessa typer av matcher och turneringar. I vissa fall sitter mentalitet i väggarna, och jag har en stark känsla av att denna upplaga av Juventus inte är laget som kan stå emot detta.

Jag väljer att hålla det enkelt och spela Sevilla att kvalificera sig för final till 1.70 hos bet365 . Juve må ha historian, men denna upplaga litar jag inte på.
This is the stats tab
This is the post tip