bet365 livestreamar matchen.

Fredagens enda match i de professionella ligorna i Spanien kommer från huvudligan, La Liga, där Sevilla tar emot Leganes på Ramon Sanchez Pizjuan. Marknaden har hemmalaget som en favorit till cirka 1,40 i odds, där Sevilla har allt att spela för, med tanke på att de är med i kampen om en Champions League plats. Leganes har haft det svårt på sistone att göra mål, men mot Sevilla har det tidigare inte varit problem. När det erbjuds nästan dubbla pengar på att vi ska få se mål från båda håll är det värde.

Med tre omgångar kvar av ligan parkerar Sevilla på en femte plats, med Getafe ovanför sig med exakt lika många poäng. Under Sevilla finner vi Valencia i tabellen med tre poäng färre än Sevilla. Dessa tre lag fajtas om den sista Champions League platsen, samt Europa League biljetterna. Så vi kan starkt räkna med att det blir all-in från Sevillas sida här, som måste vinna matchen för att kunna peta ner Getafe och hålla undan från Valencia. På hemmaplan gör dessutom Sevilla som regel mål mot alla.

Leganes ska inte vara något undantag. Både denna säsong och förra säsongen slutade alla möten med att båda lag gjorde mål. Se här:

La Liga: 23/12, 2018
Leganes 1 - 1 Sevilla

La Liga: 18/3, 2018
Leganes 2 - 1 Sevilla

La Liga: 28/10, 2017
Sevilla 2 - 1 Leganes

I den senaste bortamatchen mot Girona, som Sevilla förlorade med 0 - 1, blev mittfälts generalen Ever Banega utvisad. Han kommer att saknas enormt i defensiven, så här får Leganes sin chans att hitta målformen igen. Leganes kommer till matchen med en liten måltorka på två matcher. Det finns dock goda kvalitéer i truppen. Med tanke på anfall och lägen som Leganes hade i dessa matcher mot Athletic Bilbao och Celta Vigo är det bara en tidsfråga innan mål kommer. Chanser kommer garanterat.

Då Sevilla fortsätter att spotta in mål på hemmaplan och nu har sin defensiva nav avstängd, samt svårigheter att hålla tätt bakåt när de möter Leganes, finner jag att sannolikheten ska vara betydligt oftare än varannan gång att båda lag lyckas med bedriften att sätta dit minst ett varsitt mål. Marknaden erbjuder cirka dubbla pengar på utfallet och det är av spelvärde.

Själva oddset 1,95 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Escudero, Gabriel Mercado, Sergi Gomez, Jesus Navas, Marko Rog, Roque Mesa, Munir El Haddadi, Quincy Promes, Pablo Sarabia & Wissam Ben Yedder.

Bekräftad startelva - Leganes:
Ivan Cuellar, Juanfran, Unai Bustinza, Kenneth Omeruo, Dimitrios Siovas, Jonathan Silva, Oscar, Recio, Mikel Vesga, Martin Braithwaite & Youssef En-Nesyri.
---

This is the stats tab
This is the post tip