bet365 livestreamar matchen.

På Ramon Sanchez Pizjuan är det tänkt att Sevilla ska studsa tillbaka efter att ha blivit krossade av Barcelona, när Levante kommer på besök. Marknaden har Sevilla som enorma favoriter till seger. Med tanke på hur det såg ut mot Barcelona är det faktiskt svårt att förstå varför. Att Sevilla ska vara favoriter är självklart, men till 1.35 i odds i snitt är helt fel. Levante har spelat bra och befinner sig i mitten av tabellen, så detta blir ingen promenad i parken för Sevilla. I alla fall ingen stor seger.

Sevilla hade enorma problem med att göra mål på Barcelona senast. Inte för att chanserna direkt saknades. Men när Sevilla inte kan sätta bollen i mål, när de kommer i ett friläge mot målvakten, så får laget skylla sig själva. Att åka till Camp Nou innebär som regel att motståndarna kommer att släppa in mål och då är det viktigt att sätta de få lägen som motståndarna skapar. Att Sevilla släppte in fyra mål mot Barcelona är också ett svaghetstecken, eftersom Sevilla ha släppt in en hel del mål på sistone.

I matchen innan Barcelona blev det en 3 - 2 vinst för Sevilla mot Sociedad och i matchen innan blev det 2 - 3 förlust mot Eibar. Totalt har Sevilla alltså släppt in nio mål på tre matcher. De snittar därmed tre insläppta mål per match. Det är under all kritik, med tanke på att motståndarna har varit Barcelona, Sociedad och Eibar. Det skapar inte direkt trygghet i laget när formstarka Levante kommer på besök. I vanlig ordning krigar Levante på bra och ska inte på något sätt bli överkörda i denna match.

Levante kommer från en seger borta mot jumbon Leganes, där Levante dominerade matchen, försvarade sig väl och vann rättvist med 2 - 1. Dessförinnan blev det 1 - 1 hemma mot Osasuna. Levante är skickliga på att göra mål och kommer att kunna utmana Sevillas sårbara defensiv. I övrigt släpper inte Levante in så många mål, med tanke på den offensiva fotbollen som de vågar spela. Det har blivit tio insläppta mål på åtta La Liga matcher och det är inte fy skam för Levantes del.

Handikapplinan befinner sig på Sevilla -1,5 mål, vilket är märkligt med tanke på hur det såg ut senast för Sevillas del, samt även under säsongen. Endast i öppningsmatchen borta mot formsvaga Espanyol har Sevilla lyckats täcka denna handikapplina. Då blev det 2 - 0 till Sevilla. Därefter har Sevilla spelat sju ligamatcher utan att ha vunnit med handikapp en ända gång. Levante har endast en förlust med fler än två mål, som kom borta mot Betis med 1 - 3. I övrigt har Levante varit stabila.

Jag ser ingen anledning att denna match ska rinna iväg till Sevillas fördel, med tanke på den svaga defensiven som de har i nuläget och att de hade stora problem med att göra mål senast. Så det blir ett spel på Levante 1,5 mål i handikapp - vilket innebär förlust vid en Sevilla seger med fler än två mål och vinst vid vilket annat resultat som helst. Spelet läggs till 1.95 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Reguilon, Jules Kounde, Diego Carlos, Jesus Navas, Joan Jordan, Fernando, Ever Banega, Nolito, Chicharito & Lucas Ocampos.

Bekräftad startelva Levante:
Aitor Fernandez, Tono, Erick Cabaco, Ruben Vezo, Jorge Miramon, Gonzalo Melero, Nemanja Radoja, Jose Campana, Jose Luis Morales, Roger Marti & Hernani.
---

This is the stats tab
This is the post tip