Vi är i 16-delsfinaler i den spanska cupen, Copa del Rey, där Sevilla hemma på Ramon Sanchez Pizjuan tar emot Levante.

Sevilla startade turneringen genom att slänga in juniorer, som vann den första matchen med 1 - 0 borta mot Bergantinos. I nästa match blev det lite blandade spelare från startelvan och bänken. Då blev det 5 - 0 borta mot Escobedo. I nästa match kommer Sevilla återigen att ställa upp med ett antal spelare från startelvan, i alla fall självaste ryggraden för att ta sig vidare i cupen.

Mest av allt är Sevilla ute efter en seger, efter att ha kryssat i ligan mot Bilbao hemma och förlorat mot Real Madrid på Bernabeu.

Gästerna Levante har en usel form i den spanska La Liga. Det har blivit två raka förluster mot Atletico Madrid borta med 1 - 2 och senast blev det 0 - 1 hemma mot Alaves. Det var inte riktigt väntat, med tanke på hur dåliga Alaves har varit på sistone. I den spanska cupen blev det bara 1 - 1 borta mot Jean - en stor skräll på marknaden. Eibar lyckades vinna på straffar med 5 - 4, som det var riktigt nära att de skulle åka ur mot ett lag som spelar i Tercera Division, alltså fjärde högsta divisionen i Spanien.

Sevillas nästa match är på lördag kväll, hemma mot Granada, medan Levante spelar redan på fredag, borta mot Osasuna, i en viktig match för att inte halka efter i tabellen. I och med detta kommer inte Levante heller att ställa upp med sina bästa spelare, eftersom de behöver vilas till fredagens möte. Sevillas har en bred trupp. Deras A-lags spelare och avbytare är mycket bättre än Levantes motsvarighet så detta är en match som Sevilla ska vinna. Jag är säker på att Sevilla leder matchen innan pausvilan.

Speltips: Sevilla vinner den första halvleken och sedan även matchen till 1.88 i odds hos Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip