Med tre omgångar kvar av den spanska La Liga finns det en chans för nykomlingar Mallorca att klara sig kvar i den högsta divisionen. Mallorca har den sista nedflyttningsplatsen, där de har tre poäng upp till säker mark. Då gäller det att plocka poäng, helst genom en skrällvinst i nästa match, som är en riktig tuff uppgift då laget beger sig till Ramón Sánchez Pizjuán Stadium för att möta tabellfyran Sevilla. Hemmalaget i sin tur krigar om att komma på en tredje plats, så jag räknar med en offensiv tillställning.

Sevilla har tre raka segrar över Leganes, Eibar och Athletic Bilbao. De gjorde en strålande prestation senast i Baskien när de låg under med 0 - 1 mot Bilbao men vände och vann matchen till slut. Sevilla har gjort mål i alla matcher sedan omstarten förutom i det mållösa dödstråkiga mötet mot Barcelona. Målformen är på topp, samtidigt som defensiven har skött sig helt okej, men långt ifrån optimalt. Mål har ändå släppts in mot Villarreal, Valladolid och Bilbao senast. Nu finns det dessutom ett stort avbräck.

Målvakten Tomas Vaclik är knäskadad. Han har stått i alla matchen denna säsongen utom mot Bilbao senast, då kanadensaren Yassine Bounou fick vakta mellan stolparna. Det blev ett insläppt mål då och det kan mycket väl bli det mot Mallorca också. För
Mallorca, som blandar och ger, måste verkligen gå för en seger. Formen är fin med en starkt hemmaseger över Levante med 2 - 0 och några dagar innan vann Mallorca över Celta Vigo med 5 - 1. Så chanserna är goda till att de hittar nätat även mot Sevilla.

Då båda lagen har varit väldigt framgångsrika i sina offensiv och stått för en offensiv och trevlig fotboll i många av sina senaste matcher finner jag ett stort värde i att båda lagen lyckas åtminstone göra minst ett varsitt mål i matchen till dubbla pengar.

Speltips Sevilla - Mallorca:
Båda lagen gör mål - odds 2.00 hos 888sport , Unibet , Casumo & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Sergio Reguilon, Diego Carlos, Jules Kounde, Jesus Navas, Ever Banega, Fernando, Joan Jordan, Oliver Torres, Munir El Haddadi & Lucas Ocampos.

Bekräftad startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Alejandro Pozo, Fran Gamez, Aleksandar Sedlar, Antonio Raillo, Daniel Rodriguez, Idrissu Baba, Salva Sevilla, Takefusa Kubo, Ante Budimir & Juan Hernandez.
---

This is the stats tab
This is the post tip