Mitt spel: Båda lagen gör mål till 1.70 hos bet365 .

Returmöte i Europa Leagues kvartsfinaler mellan Sevilla och Manchester United. 2-2 är resultatet efter det första mötet mellan lagen vilket innebär ett helt vidöppet utgångsläge inför returen.

Hemmalaget Sevilla har fått en fin effekt på tränarbytet sedan Jose Luiz Mendilibar tog över huvudansvaret för klubben. Två vinster och två oavgjorda är facit där man i helgen tog en stark och viktig seger mot Valencia på bortaplan i ligaspelet. Självförtroendet i laget har nog inte varit högre på ett bra tag vilket ger dem en rejäl skjuts och troligtvis en känsla av att man kan skaka United rejält hemma i Spanien.

Manchester United kommer även dem med en imponerande seger i deras senaste match. Kanske inte så imponerande på grund av att man slog Nottingham Forest med 2-0, men det var en insats som är värd att hyllas i Marcus Rashfords frånvaro.

Ovisst möte

Hade det här mötet tagit plats för en till två månader sedan hade känslan varit att United kan åka till Sevilla och vinna med vilket lag som helst på banan. Så är dock inte riktigt fallet för mig just nu. Det är ett väldigt skadebenäget United som reser till Spanien där man kommer få klara sig utan både Lizandro Martinez och Raphael Varane. Visst gjorde Harry Maguire och Victor Lindelöf en fin match senast mot Forest, men det är definitivt en nivåsänkning i Uniteds mittförsvar. Utöver det är Rashford, Shaw, Sabitzer och McTominay alla tveksamma till start.

Samtidigt som United har alla dessa problem har jag fortfarande svårt att lita på Sevilla. Visst har man höjt sig senaste tiden, men det är trots allt ett United man möter som är ett starkt kollektiv, vilket man visat under den gångna säsongen.

I en match jag tycker är väldigt oviss väljer jag i stället att tro på mål! Sevilla har fått igång målskyttet och mot ett sargat United-försvar har man goda chanser att hitta nätet. United har fortfarande kvalité och spets i de offensiva leden. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål i matchen till 1.70 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip