Ett helt öppet möte äger rum på Ramon Sanchez Pizjuan där Sevilla tar emot Real Madrids avbytarbänk. Sedan El Clasico i söndags har oddset gått ner på Sevilla, då de främst spelade stabilt senast, samt också för att Zidane kommer att vila i princip hela startelvan. Där har marknaden anpassat sig bra, men har glömt bort helt över/under spelet. Där har inte marknaden gjort några korrigeringar som helst, mer eller mindre, så där finner jag ett intressant värde i över/under linan som ligger på 3,5 mål i matchen.

Efter 1-2 förlusten borta mot Levante fick Vincenzo Montella sparken som tränare för Sevilla. I stället kom Joaquin Caparros och levererade direkt då Sevilla vann senast med 1-0 hemma mot Real Sociedad - som, för övrigt, gör massvis av mål. Det var tydligt att Joaquin Caparros valde att bygga upp Sevilla igen bakifrån, där de spelade väldigt smart och mer defensivt än vad vi har varit vana med under Montellas tid. Så det blir knappast ett Sevilla lag som tokanfaller mot Real Madrid utan mer ett disciplinerat lag som försvarar sig väl och jobbar på att utnyttja de lägen som uppstår. Till mötet saknas den offensivs mittfältaren Pablo Sarabia, som är ett avbräck offensivt.

Efter att ha spelat 2-2 mot Barcelona i söndags åker Zidane till Sevilla med avbytarbänken. Ronaldo och Carvajal är dessutom skadade samt att Bale är avstängd på grund av för många gula kort. Men ingen av dem hade ändå spelat då A-laget nu endast fokuserar på Champions League finalen mot Liverpool. Utan alla offensiva krafter och med ett mycket mer försvarsinriktat lag och spelare än vad Real Madrid i övrigt ställer upp med ser jag ingen anledning till att över/under linan ska ligga på 3,5 mål i matchen.

De tidigare inbördes matcherna har förvisso innehållit många mål, men är helt utan betydelse i detta möte efter Sevilla har fått in en ny tränare med ett mer defensivt tänk samt att Real Madrid saknar nästan hela startelvan. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på under 3,5 mål i matchen och lägger ett spel på 2.00 i odds hos FastBet .
---
Preliminär startelva Sevilla: David Soria, Sebastien Corchia, Clement Lenglet, Gabriel Mercado, Sergio Escudero, Guido Pizarro, Johannes Geis, Joaquin Correa, Franco Vazquez, Nicolas Pareja & Wissam Ben Yedder.

Preliminär startelva Real Madrid: Francisco Casilla, Theo Hernandez, Sergio Ramos (?), Nacho Fernandez, Achraf Hakimi, Mateo Kovacic, Casemiro, Marco Asensio, Isco, Lucas Vazquez & Borja Mayoral.
---

This is the stats tab
This is the post tip