De regerande La Liga mästarna Real Madrid reser till Estadio Ramon Sanchez Pizjuan för att ta sig an mittenlaget Sevilla. Fyra dagar efter detta möte kommer Sevilla att spela en Europa League final mot AS Roma på Puskas Arena. Allt fokus ligger på titelmatchen. Samtidigt har Real Madrid en andra plats att försvara, vilket gör det enkelt att lägga ett speltips på dem.

Utifall Sevilla inte skulle vinna Europa League för sjunde gången kan de fortfarande spela i Europa Conference League kvalet nästa säsong, förutsatt att de går om Girona och Athletic Bilbao i tabellen. Den biten får troligen avgöras i den sista omgången. Fram till dess är det bara fokus på den nästfinaste turneringen i Europa. Till detta möte saknas lagkaptenen Jesus Navas, på grund av avstängning.

Real Madrid har själva Vinicius Junior och Dani Carvajal avstängda till denna match. Bredden är ändå enorm och håller en världsklass. Formen i ligaspelet har inte varit den bästa. Dock blev det en trepoängare sist mot Rayo Vallecano. Karim Benzema och Rodrygo Goes nätade i 2 - 1 segern. Det var mål nummer 18 i ligaspelet för Karim Benzema, som återigen är i högform. Precis som många fler hos Los Blancos.

Fullpott för Real Madrid?

Då Sevilla har fokus på en titelkamp kommer mötet helt fel i tiden för dem. Sannolikheten till en ny Real Madrid seger borde ligga på minst 50 %, i mitt tycke, med tanke på förutsättningar. Marknaden erbjuder betydligt högre odds än så. Jag krånglar därför inte till det något mer utan lägger ett spel på en rak bortaseger i matchen.

Speltips Sevilla - Real Madrid:
2. Odds 2.42 hos Lucky Sports.
This is the stats tab
This is the post tip