Serieledarna Real Madrid reser till Estadio Ramon Sanchez Pizjuan för ett möte i den spanska La Liga mot Sevilla FC. Den spanska stormakten är i högform och på jakt efter en femte raka seger, i alla tävlingar. Sevilla har gjort en mindre bra start på säsongen och har haft svårt mot Real Madrid. Hela åtta av de nio senaste ligamatcher har förlorats. Därför landar mitt speltips på en Real Madrid seger.

Under landslagssamlingen har det skett lite grejer i Sevilla. På grund av uteblivna resultat har chefstränaren Jose Luis Mendilibar fått avgå. In i stället har Diego Alonso, tidigare förbundskapten för Uruguay, plockats in - i samband med att laget ligger på plats 14 i tabellen. Trots att Real Madrid ikonen Sergio Ramos har värvats så har försvaret underpresterat kraftigt och ytterst sällan gjort några bra insatser. Lättare blir det inte heller mot Real Madrid.

Med åtta segrar av nio möjliga i La Liga har Carlo Ancelotti och hans sida fått en drömstart. Det är två poäng ner till Girona och ytterligare en poäng till ärkerivalen FC Barcelona. Anfallsspelet har varit i världsklass med nio fullträffar över Las Palmas, Girona och Osasuna under de tre senaste omgångar. Samt inga insläppta mål. Senast laget var i farten var på Diego Armando Maradona Stadium där Napoli besegrades med siffrorna 3 - 2. Vilken toppform!

Ett nummer för stort!

Visst kan det bli en nytändning hos Sevilla spelarna, i och med tränarbytet. Dock håller nivån hos spelarna ändå inte riktigt, i mitt tycke. Real Madrid är i en sådan sting. Med Jude Bellingham i högform, med tio mål på tio matcher, i alla tävlingar, samt flera andra nyckelspelare som har levererat har serieledarna en stor chans till en ny triumf.

Därmed lägger jag ett spel på en rak tvåa i matchen - att Real Madrid reser hem med samtliga poäng i behåll.

Speltips Sevilla - Real Madrid:
2. Odds: 1.85 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip