Alexander Isak och hans Real Sociedad reser till Ramon Sanchez Pizjuan för att ta sig an Sevilla, i den spanska La Liga. Marknaden har tabelltvåan Sevilla som en klar favorit till seger, i det som ändå väntas bli en svår match. Sevilla har tappat formen något och misslyckats med att konkurrera mot stormakten Real Madrid - som leder tabellen med 10 poäng. Spiken i kistan kan mycket väl komma mot Real Sociedad, vars form är fin och vars trupp, till skillnad från Sevillas, är pigg och fräsch.

Det är mycket som går emot Sevilla. Nyligen var det 6 poäng upp till Real Madrid. Dock så klarade Sevilla inte av att slå bottenlaget Alaves och inte heller nykomlingen Rayo Vallecano, i de två senaste omgångar. Vidare åkte de ut ur Europa League, efter att ha förlorat i förlängningen mot West Ham. Spelarna lär vara slitna efter den långa matchen. Vidare finns det avbräck, både fram i banan och i backlinjen. Anfallarna Suso, Papu Gomez och Erik Lamela samt försvararna Karim Rekik, Marcos Acuna och Diego Carlos är samtliga i sjukstugan. Svensken Ludwig Augustinsson får chansen att visa upp sig som vänsterback.

Real Sociedad är på jakt efter en topp 4 placering. Det är 4 poäng upp till FC Barcelona och de regerande mästarna Atletico Madrid. I grevens tid har laget tagit sig i kragen och vunnit 3 av de 4 senaste ligamatcherna - mot Osasuna, Mallorca och Alaves, utan att släppa in något mål. Den fjärde matchen förlorades på Bernabeu mot Real Madrid. Inte fy skam direkt. I truppen är Ander Barrenetxea, Nacho Monreal och Carlos Fernandez fortsatt på skadelistan medan David Silva är ytterst tveksam till start.

Detta är ett vidöppet möte. Sevilla är ingen favorit att hålla i handen, med tanke på dagsformen. Samt att de lär vara rejält trötta efter den långa matchen mot Premier League laget West Ham. Real Sociedad ska ha en minst lika stor chans till poäng. Därmed blir det ett spel på att Sevilla inte vinner matchen utan att den slutar oavgjort eller med en rak seger till Real Sociedad.

Speltips Sevilla - Real Sociedad:
X2 - odds 1.81 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Jules Kounde, Nemanja Gudelj, Ludwig Augustinsson, Joan Jordan, Thomas Delaney, Ivan Rakitic, Lucas Ocampos, Youssef En-Nesyri & Anthony Martial.

Preliminär startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Andoni Gorosabel, Robin Le Normand, Jon Pacheco, Diego Rico, Asier Illarramendi, Mikel Merino, Martin Zubimendi, Cristian Portu, Mikel Oyarzabal & Alexander Isak.
---

This is the stats tab
This is the post tip