I den spanska La Liga har Sevilla redan säkrat spel i Champions League till nästa säsong. De har två poäng upp till Atletico Madrid och skulle gärna vilja avsluta en lyckosam säsong med en pallplacering. Då behöver de minst vinna sin sista match för säsongen, hemma mot bortasvaga Valencia, samt att Atletico Madrid tappar poäng. Sevilla kan inte göra mer än att fokusera på sin uppgift och det är jag övertygad om att de ska klara av, mot ett Valencia lag som själva krigar för Europa League platser.

Sevilla fortsätter att imponera och är oerhört svårslagna. Sedan omstarten har de inte förlorat någon match. De hade radat upp fyra segrar mot Leganes, Eibar, Athletic Bilbao och Mallorca innan det blev mållöst senast borta mot Real Sociedad. Det som har imponerat mest är försvarsspelet där Sevilla endast har ett insläppt mål på dessa fem matcher, som kom i 2 - 1 segern borta mot Bilbao. Dessutom har Sevilla roterat bra i truppen så att startelva spelare är utvilade och redo för att ta sig an Valencia.

Denna säsong har Valencia haft tre olika tränare. De ligger på en åttonde plats, där de har Getafe ovanför sig med en poäng mer. Huruvida motivationen finns är, i mitt tycke, oklart med tanke på det känns långt ifrån att spelarna ger 100% på planen. De kommer till matchen från en 1 - 0 seger hemma mot tabelljumbon Espanyol, som redan har åkt ut. Men hemmaspelet har inte varit Valencia problem denna säsong - det har å andra sidan bortaspelet varit med tre vinster, fyra kryss och elva förluster.

Fyra av de fem senaste bortamatcherna för Valencia i La Liga har slutat med en förlust. Som om detta inte vore nog, samt att det alltid är tjafs i laget och ledningen så har Valencia hela fem backar borta på grund av skador och avstängningar. Vänsterbacken Jaume Costa och mittbacken Mouctar Diakhaby är avstängda. Sedan tidigare är även kantbackarna Cristiano Piccini och Gaya skadade, samt mittbacks generalen Ezequiel Garay. I anfallet saknas Rodrigo Moreno på grund av en ligamentskada.

Säsongens första möte slutade 1 - 1 på Mestalla i Valencia. I returen är Sevilla mycket formstarkare medan Valencia fortfarande sliter med bortaspelet. Sevilla ska ha en stor chans att avsluta denna säsong, precis som de började den, med en seger.

Speltips Sevilla - Valencia:
1 - odds 1.86 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Sergio Reguilon, Diego Carlos, Jules Kounde, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Luuk de Jong & Munir El Haddadi.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Domenech, Alessandro Florenzi, Gabriel Paulista, Eliaquim Mangala, Daniel Wass, Goncalo Guedes, Daniel Parejo, Francis Coquelin, Ferran Torres, Maxi Gomez & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip