På Ramón Sánchez Pizjuán Stadium har Sevilla en enkel match framför sig när Valladolid kommer på besök i den spanka La Liga. Under hela säsongen har Sevilla imponerat stort och varit väldigt svåra att slå. De har gjort livet surt för de bättre lagen och kryssat många sådana matcher, samt plockat många trepoängare mot sämre motstånd. Jag ser ingen anledning till att det mönstret ska brytas när Sevilla har varit kloka och vilat ett flertal nyckelspelare under det hektiska schemat som råder.

Sevilla har sedan om starten vunnit mot Betis med 2 - 0 hemma och sedan kryssat mot Levante borta, Barcelona hemma och senast Villarreal borta. Innan Corona-avbrottet kryssade Sevilla även mot Atletico Madrid, som har gått om Sevilla i tabellen, i kampen om den tredje platsen. Sevilla måste börja vinna igen för att inte tappa mark i tabellen, med lag som Getafe, Villarreal, Real Sociedad och Valencia som krigar om en topp 4 placering. Förutsättningar för Sevilla är goda och truppen är utvilad.

Till den senaste matchen valde managern Julen Lopetegui att vila bland annat spelarna Lucas Ocampos, Munir El Haddadi, Jesus Navas, Luuk de Jong och Sergio Reguilon, som är givna i startelvan. Sevilla har roterat bra och kan ställa upp med den bästa möjliga startelva i denna match. För Valladolids del, som dessutom har en mindre trupp, har det inte alls roterats lika mycket. Laget har efter en vinst mot Leganes spelat kryss mot Celta Vigo samt Getafe och torskat mot Atletico Madrid.

Chansen är stor att det blir torsk igen för Valladolid, då Sevilla måste hitta tillbaka till vinnarspåret. Sevilla är det mycket bättre laget, som mindre bra lag i tabellen har haft svårigheter att göra mål på. Jag är övertygad om att Valladolid går samma öde till mötes. Så jag lägger ett spel på att Sevilla vinner denna match med fler än ett måls marginal, där jag väljer en försäkring på det asiatiska handikappet -1, om Sevilla bara skulle vinna med ett mål. Alltså, förlust vid oavgjort och Valladolid seger, pengarna tillbaka vid ett måls seger för Sevilla och vinst vid en Sevilla seger med fler än ett måls marginal (2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera).

Speltips Sevilla - Valladolid:
1 asian hcp -1 - odds 1.70 hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Reguilon, Diego Carlos, Sergi Gomez, Jesus Navas, Ever Banega, Fernando, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Munir El Haddadi & Luuk de Jong.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Valladolid:
Jordi Masip, Javi Moyano, Joaquin Fernandez, Mohammed Salisu, Nacho Martinez, Oscar Plano, Ruben Alcaraz, Federico San Emeterio, Toni Villa, Enes Unal & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip