På Ramon Sanchez Pizjuan tar Sevilla emot Villarreal, i en match där marknaden har Sevilla som en favorit. Detta är jag enig om och tycker dessutom att det är ett stort värde i oddset på Sevilla av många anledningar. Då Sevilla har varit igång med både Europa League och spanska supercupen mot Barcelona har de dels ett högre tempo än Villarreal, samt att Sevilla spelarna har funnit sina positioner - till skillnad från Villarreal som har startat den spanska la ligan riktigt trögt.

På de senaste åtta matcherna har Sevilla sju vinster och en förlust med 1-2 mot Barcelona. I Europa League har de spelat strålande och ännu bättre i ligapremiären borta mot Vallecano. I liga premiären gjorde den 22-årige portugisiske landslagsanfallaren Andre Silva ett hattrick. Det blev en vinst med 4-1. I matcher därefter, i Europa League borta mot Olomouc, bytte Sevilla tränaren Pablo Machin ut åtta spelare i startelvan, så att de bästa spelarna ska vara fräscha, utvilade och i form till mötet mot Villarreal.
Trots det vann man matchen med 1–0.

Premiäromgångens kanske största besvikelse, tillsammans med Real Betis, stod Villarreal för i hemmamatchen mot Real Sociedad. Det såg helt enkelt inte bra ut, i synnerhet defensivt. Nyförvärvet Gerard Moreno gav Villarreal ledningen men sedan rasade korthuset och man föll med 2–1. Villarreal brukar ha ett stabilt försvar men Javi Calleja har mycket att jobba med innan det ser stabilt ut igen. Mot Sevilla borta kommer det bli oerhört svårt att hålla tätt bakåt, inte minst med tanke på Sevillas form och hur pass bra de har trivts mot att möta just Villarreal.
Villarreal har åter skador på rutinerade trion Daniele Bonera (15/0 förra säsongen), Javi Fuego (11/0) och Bruno Soriano (0/0).

Förra säsongen var båda möten målrika och slutade på följande sett:

Fotboll LaLiga: 14/4, 2018
Sevilla 2 - 2 Villarreal

Fotboll LaLiga: 26/11, 2017
Villarreal 2 - 3 Sevilla

Jag räknar starkt med att Sevilla göra minst ett mål, då Villarreal ännu inte har hittat formen. Så chanserna till en Sevilla seger är väldigt stora, i mitt tycke. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,83 på en rak Sevilla seger och lägger ett spel hos betfinal .
---
Preliminär startelva Sevilla: Tomas Vaclik, Sergi Gomez, Simon Kjaer, Gabriel Mercado, Sergio Escudero, Ever Banega, Roque Mesa, Jesus Navas, Franco Vazquez, Andre Silva & Pablo Sarabia.

Preliminär startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Alvaro Gonzalez, Ramiro Funes Mori, Alfonso Pedraza, Santi Cazorla, Santiago Caseres, Manu Morlanes, Pablo Fornals, Gerard Moreno & Karl Toko Ekambi.
---

This is the stats tab
This is the post tip