Shakhtar Donetsk går - som vanligt - bra hemma i serien och leder den med två poäng. Dock har det inte blivit seger i gruppspelet i höst utan två 2-2-resultat för det ukrainska laget gör att det ser tufft ut om man ska ta två av de fyra platserna som krävs att gå vidare till åttondel. Det väntar dubbelmöte med Man City och kommer troligtvis behövas en seger på de två matcherna för att inte gapet ska bli för stort inför de två sista matcherna.

Man City leder serien hemma i England men Lyon toppar CL-gruppen efter att man vann på Etihad tidigare i höst. Det är något jag tycker är bra när vi nu ser dagens match och ett överspel till Citys fördel. Manchester City är väldigt öppna med att Champions League är det man verkligen vill vinna den här säsongen. Därför är tre poäng viktiga i den här matchen för att inte behöva känna någon press i andra halvlek av gruppspelet. Dessutom en komfortabel seger i helgen mot Burnley som man inte behövde ta ut sig fullständigt. Spurs väntar nästa match men inte förrän måndag så finns gott om dagar att återhämta sig inför den.

Peps lag har ett snitt på 20 skott per match. Det är visserligen mot ett bra lag på bortaplan idag men att underspelet på linan 15,5 ska vara såpass stor favorit som den är kan jag inte hålla med om.

Jag spelar Manchester City över 15,5 skott @2.10 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip