Returen mellan Shakhtar Donetsk och Monaco, i finalen av Champions League kvalet, är vidöppen när det kommer till vinnaroddset. Shakhtar har dock en rejäl fördel, när det kommer till avancemang, i och med att de tog en seger i det första mötet med 1 - 0. Efter att ha bytt tränare till Roberto De Zerbi, tidigare Sassuolo, har Shakhtar imponerat ännu mer inledningsvis på säsongen. För Monaco har det gått trögt överallt. Laget lider av en måltorka. Så returen kan därmed bli en målsnål historia.

Tillsammans med Dynamo Kiev är Shakhtar överlägsna hemma i Ukraina. Efter fem omgångar har det blivit fyra segrar, vilket räcker till en andra plats.Under tiden har laget vilat ett par spelare, för att ha friska ben till Champions League kvalet. Där har man slagit Gent två gånger om med siffrorna 2 - 1, både hemma och borta. Laget är starka både fram i banan med Alan Patrick, Manor Solomon och Lassina Traoré samt även bakåt, där de har släppt in tre mål i ligan samt lyckats nolla Monaco i Frankrike.

Att Monaco måste jaga mål, för att vända underläget, är givet. Att laget kommer att näta är inte säkert. Monaco har bekymmer framåt. Kvalet till Champions League började bra, med segrar över Sparta Prag, två gånger om. I franska Ligue 1 kom Monaco på en tredje plats förra säsongen. Denna säsong ligger de nästsist efter tre omgångar, med en poäng totalt. Under de tre senaste tävlingsmatcherna har Monaco misslyckats med att näta, trots att man har Wissam Ben Yedder och Kevin Volland på topp.

Shakhtar kan spela på resultat och förlita sig på sitt starka försvar. Monaco har en tuff uppgift, då det är grus i maskineriet. Samtidigt har inte Monaco heller läckt in mål. Känslan är att returen kan bli låst och sluta med ett fåtal mål - max två till antal.

Speltips Shakhtar - Monaco:
Under 2,5 mål. Odds 1.98 hos Pinnacle .

---
Bekräftad startelva - Shakhtar:
Andriy Pyatov, Dodo, Marlon, Vitao, Mykola Matviyenko, Marcos Antonio, Tete, Maycon Barberan, Alan Patrick, Manor Solomon & Lassina Traore.

Bekräftad startelva - Monaco:
Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Guillermo Maripan, Djibril Sidibe, Youssouf Fofana, Aurelien Tchouameni, Aleksandr Golovin, Gelson Martins, Wissam Ben Yedder & Kevin Volland.
---

This is the stats tab
This is the post tip