bet365 livestreamar matchen.

Dinamo Brest och Shakhtyor Soligorsk möttes förra veckan i den vitryska Premier League, där vi på Rekatochklart tipsade om X2 (asian hcp +0,5) som utfall i matchen. Gästerna Shakhtyor Soligorsk vann med klara 2 - 0 och spelet rättades. Nu möts lagen igen, för tredje gången på kort tid - denna gång i ett returmöte i den vitryska cupen. Den första semifinalen vanns av Dinamo Brest hemma med 2 - 0 så det är en rejäl uppförsbacke för Shakhtyor Soligorsk. Brest har en stor chans att gå vidare eftersom de kan bara spela på resultat.

Shakhtyor Soligorsk har haft stora problem att ta poäng på Stroitel Stadium denna säsong. På tre spelade matcher har de endast lyckats göra ett mål och släppt in tre mål. Totalt har det blivit ett kryss och två förluster - och ingen seger alls. Ändå är marknaden övertygade om att de borde klara av att slå Brest hemma nästan varannan gång, med tanke på dagens förutsättningar.

Det är väldigt svårt att tro på. Inför denna säsongen tippades Bate Borisov som den största favoriten till ligaguldet, följt av Brest på en andra plats och Shakhtyor Soligorsk på en tredje plats. Shakhtyor Soligorsk har lyckats bra med bortaspelet, där de har tagit två segrar och kryssat i en match, men totalt misslyckats med hemmaspelet. Gästerna Brest är ute efter revansch för senast.

Detta kommer inte att bli någon enkel match. Precis som jag skrev i det förra tipset, då laget möttes, så är detta ett öppet möte. Det är två av landets bästa fotbollslag som ställs mot varandra. Brest har varit snäppet vassare genom hela cupen. Då Shakhtyor Soligorsk dessutom måste gå till attack och pressa hårt kommer det att uppstå stora ytor bakåt, som Brest är riktigt skickliga på att ta vara på. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.90 på att Brest inte förlorar mötet mot Shakhtyor Soligorsk igen.

Välj asian handicap-marknaden +0.5 om den finns tillgänglig. Det är i praktiken samma spel som X2 men asian hcp-oddsen brukar vara högre.

Speltips Shakhtyor Soligorsk - Dinamo Brest:
Brest med asian hcp +0,5 (X2) - odds 1.90 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Shakhtyor Soligorsk:
Aleksandr Gutor, Yuri Kendysh, Ruslan Khadarkevich, Igor Burko, Darko Bodul, Sergey Politevich, Sergey Balanovich, Tin Vukmanic, Giorgi Diasamidze, Julius Szoke & Igor Ivanovic.

Preliminär startelva Brest:
Pavel Pavlyuchenko, Oleg Veretilo, Aleksandr Pavlovets, Sergei Krivets, Artem Milevsky, Sergey Kislyak, Oleksandr Noiok, Evgeni Shevchenko, Mikhail Gordejchuk, Vsevolod Sadovskiy & Roman Yuzepchuk.
---

This is the stats tab
This is the post tip