bet365 & Unibet livestreamar matchen.

På Stroitel Stadium ska Shakhtyor Soligorsk, tippade att komma trea i vitrysska Premier League, ta sig an Slutsk, som väntas sluta i mitten av tabellen. Baserat på det som Shakhtyor Soligorsk har visat upp under inledningen är det väldigt svårt att tro att de ska vara med och utmana om något alls denna säsong. Efter fyra spelade omgångar befinner sig Shakhtyor Soligorsk i botten av tabellen medan gästerna Slutsk är trean i tabellen med en mer än tillräckligt bra form för att utmana om poäng här.

Shakhtyor Soligorsk spelarna ska verkligen inte ta lätt på denna match. Marknaden är ute och cyklar när de har Shakhtyor Soligorsk som megafavoriter till seger. Det är fel. Shakhtyor Soligorsk har varit totalt uddlösa i sitt anfallsspel. De lägen som laget har skapat har dels inte varit tillräckligt vassa och dels har spetskompetensen saknats helt. På fyra spelade ligamatcher har Shakhtyor Soligorsk bara släppt in ett mål, vilket är starkt, men endast nätat två gånger i 2 - 0 vinsten borta mot Gorodeja.

Detta betyder att Shakhtyor Soligorsk har gått mållösa av planen hela tre gånger - på fyra försök. Det är under all kritik för ett lag som ska vara med och kriga om guldet, i mitt tycke. Någon stor vändning har jag svårt att se överhuvudtaget. Det underlättar inte heller att nästa motståndare, Slutsk, har två segrar, ett kryss och en förlust i inledningen. Framgången har varit målskyttet där Slutsk är det laget som har gjort flest mål av alla efter fyra omgångar, nämligen sju mål. Det är mäkta imponerande. Wow!

Att Shakhtyor Soligorsk ska vara favoriter till att vinna matchen mot Slutsk kan jag köpa, men inte till cirka 1.33 i odds, som marknaden föreslår i skrivandets stund. Slutsk är vassa i sin offensiv. Hittills har Slutsk bara spelat en bortamatch, som de vann med 3 - 2 över Isloch Minsk. Det var en skräll då och det kan bli en skräll här också. Jag tar det säkra före det osäkra, då Slutsk är svåra att bryta ner och spelar på att Shakhtyor Soligorsk inte vinner matchen med fler än ett måls marginal - till 1.61 i odds.

Alltså, vid en uddamålsvinst för Shakhtyor Soligorsk (1-0, 2-1, etc) så sitter spelet, likaväl om det blir oavgjort eller Slutsk seger.

Speltips Shakhtyor Soligorsk - Slutsk:
Slutsk +1,5 mål - odds 1.61 hos Unibet , Casumo & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Shakhtyor Soligorsk:
Aleksandr Gutor, Igor Burko, Sergey Politevich, Sergey Balanovich, Tin Vukmanic, Dmitri Podstrelov, Yuri Kendysh, Aleksandr Sachivko, Lasha Shindagoridze, Julius Szoke & Igor Ivanovic.

Preliminär startelva Slutsk:
Boris Pankratov, Vitali Trubilo, Yurii Teterenko, Egor Semenov, Umar Bala Mohammed, Souleymane Koanda, Denis Obrazov, Evgeny Velko, Yuriy Kozlov, Sergiy Chebotaev & Abdoul Gafar.
---

This is the stats tab
This is the post tip