I den irländska Premier Division tar tabellettan Shamrock Rovers emot Shelbourne på Tallaght Stadium. Shamrock Rovers kommer från ett nederlag, det första på över två månader, medan Shelbourne har hittat formen med fyra raka segrar i ligaspelet.

Det är en minst sagt imponerande säsong som Shamrock Rovers spelarna har gjort. De var uppe i 13 raka matcher utan förlust. Alla sviter är till för att brytas. Så blev det också när de senast gästade bottenlaget Drogheda. Shamrock Rovers skapade inte så värst mycket och gjorde en rätt så platt match. I stället var det Ryan Brennan som gjorde matchens enda mål i den 37:e minuten. Vid slutet av matchen drog den offensiva mittfältaren Daniel Mandroiu på sig en utvisning och är stort avbräck i detta möte.

Shelbourne har klättrat upp till mitten av tabellen och har 14 poäng ner till bottenstriden. Med en imponerande vinstserie på fyra matcher är hela laget i toppslag. Segrarna har kommit mot Sligo Rovers, Drogheda, St Patrick's Athletic och senast UC Dublin. Där nätade Sean Boyd sitt sjätte mål för säsongen från straffpunkten. Samt att Jack Moylan också hittade nätmaskorna i 2 - 0 segern. Tränaren Damien Duff har en stark trupp som har 7 poäng upp till en Europa Conference League kvalplats i tabellen.

Marknaden har Shamrock Rovers som för stora favoriter till att segra. Shelbourne har det som krävs för att bjuda upp på kamp. Därmed blir det ett spel på att Shelbourne täcker handikapp linan på +1,5 mål. Då kan de förlora matchen med ett mål i skillnad.

Speltips Shamrock Rovers - Shelbourne:
2 asian +1,5 (samma som Shelbourne +1,5 mål). Odds 1.76 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Shamrock Rovers:
Alan Mannus, Lee Grace, Sean Hoare, Sean Gannon, Andrew Lyons, Dylan Watts, Richard Towell, Barry Cotter, Jack Byrne, Ronan Michael Finn & Graham Burke.

Preliminär startelva - Shelbourne:
Brendan Clarke, Aaron O'Driscoll, Conor Kane, Shane Griffin, Luke Byrne, Jack Moylan, Jonathan Lunney, Shane Farrell, Aodh Dervin, Daniel Carr & Sean Boyd.
---

TV: 11 miljoner i jackpot och finbesök av Polsäter i studion!




This is the stats tab
This is the post tip