SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

När Shandong Luneng och Shenzhen drabbas samman i den kinesiska Super League har marknaden Shandong Luneng som på tok för höga favoriter, i mitt tycke. Det är två bra lag som ställs mot varandra, där jag kan se Shandong Luneng vinna mötet varannan gång, men verkligen inte lika ofta som vinnaroddsen föreslår. Shandong Luneng har snittat ett mål framåt och nästan ett mål bakåt per match, så de har inte imponerat till den graden att de ska kunna köra över Shenzhen och vinna stort mot dem.

Efter fyra omgångar har Shandong Luneng tagit två segrar över Dalian Pro med 3 - 2 och Guangzhou Evergrande (som hade en försvagad startelva) med 1 - 0. Därtill har de kryssat mot Jiangsu Suning och förlorat mot Shanghai Shenhua. I vinstmatcherna har inte Shandong Luneng direkt varit överlägsna heller, utan det har varit tuffa matcher där laget har fått kämpa hårt för att ta med sig en trepoängare. Formen är okej, men inte mer än så i dagsläget, där anfallsspelet har varit uddlöst denna säsong.

Shenzhen inledde ligan starkt genom att slå Guangzhou R&F med 3 - 0. Därefter har det blivit tre förluster mot Shanghai Shenhua med 2 - 3, Guangzhou Evergrande med 1 - 3 och senast blev det 1 - 2 mot Henan Jianye. I den matchen drog mittfältaren Zhang Yuan på sig ett direkt rött kort efter en halvtimmes spel. När detta skedde hade Shenzhen en 1 - 0 ledning då och fick spela med en man kort i en halvtimme, men klarade inte att ta poäng, trots ett bra bollinnehav och en massa lägen att göra mål i matchen.

Shandong Luneng kommer att få sig en hård batalj mot Shenzhen, som inte på något sätt ska underskattas - vilket marknaden har gjort. Jag är övertygad om att Shandong Luneng får det tufft mot Shenzhen, som har en god chans att ta poäng i mötet. Mitt spel blir på det asiatiska handikappet Shenzhen +1, vilket innebär pengarna tillbaka vid en ettmåls vinst för Shandong Luneng (1 - 0, 2 - 1), förlust vid fler än ett måls vinst för Shandong Luneng (2 - 0, 3 - 1) och vinst vid oavgjort eller en Shenzhen seger.

Speltips Shandong Luneng - Shenzhen:
2 asian hcp +1 - odds 1.88 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Shandong Luneng:
Rongze Han, Tong Wang, Lin Dai, Junshuai Liu, Long Song, Marouane Fellaini, Moises Lima, Xinghan Wu, Junsheng Yao, Liuyu Duan & Wenjie Song.

Preliminär startelva - Shenzhen:
Guo Wei, Haofeng Xu, Wei Qiao, Yuan Zhang, Zhipeng Jiang, Xin Zhou, Wai-Tsun Dai, Ole Kristian Selnaes, Lin Gao, John Mary & Harold Preciado.
---

This is the stats tab
This is the post tip