En av två söndagsmatcher i PL spelas mellan Sheffield United och Bournemouth.
Mitt speltips: Rak hemmaseger.
1.80 hos 888sport , Casumo , LeoVegas och Unibet .

Lag sex mot sexton i tabellen. Nykomlingen Sheffield United har tagit tio poäng fler än bottenkrigande Bournemouth. Tagit fler poäng än bland annat United, Wolves, Arsenal och Everton. Tagit en poäng färre än Spurs, som stod i 1.33 hemma mot Bournemouth för ett par månader sedan. Nu hävdar jag inte att Sheffield är lika bra som Tottenham, men tycker alltjämt att de underskattas lite av marknaden (även jag har gjort mig skyldig till det under säsongen). Konstigt nog - det har gått 25 omgångar av PL och inget tyder på att de är en bluff. Är ett stabilt lag som släpper in få mål. Har också fått in ett par namn under januarifönstret- Är nog bra på sikt att det blir lite konkurrens i en ganska tunn trupp.

Bra truppläge med inga nya skador. Tänkbart lag:
Henderson,
Basham, Egan, O´Connell,
Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Stevens
McBurnie, Mousset

Bournemouth har tagit ett par tunga segrar senaste tiden, men är alltjämt fortsatt väldigt indragna i bottenstriden. Är dock framför allt på hemmaplan de tagit sina poäng, har 1-1-8 senaste tio bortamatcherna. Misslyckats att göra mål i fyra av de senaste bortamatcherna. Har fortfarande en del spelare på skadelistan, vilket gör att Howes möjligheter är begränsade. Här är dessutom viktige centrala mittfältsankaret Lerma avstängd. Har ett par mycket svaga insatser senaste månaderna och för mig är de ett av ligans sämsta lag för dagen. Spelare som Fraser och Callum Wilson har inte alls varit på samma nivå som i fjol. Tänkbart lag:

Ramsdale,
Smith, Francis, Ake, Rico
Wilson, Cook, BIlling, Gosling, Fraser,
Wilson

Sheffield United är the real deal och ska vara något snäpp bättre än Bournemouth. Hade de hetat något annat hade hemmaoddset varit lägre. Tycker de ska ha mycket bra chans att slå ett beskedligt Bournemouth.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip