Sheffield United tar emot Chelsea i en högintressant match på Bramall Lane.

Hemmalaget har överraskat alla under hela säsongen och det som gör Chris Wilders lag ett topplag är deras förmåga att vinna matcher som de spelmässigt inte är bättre än motståndarna. Många 50/50 matcher eller till med fördel andra laget sett till målchanser men det har oftast varit Sheffield som går därifrån med tre poäng.

Chelsea fortsätter att gå bra. Blev vinst senast mot Palace med 3-2 och nu har man klättrat förbi Leicester i tabellen. Avslutar mot Liverpool och Wolves så laget kan nog behöva försprånget med poängen som de har ned till Leicester och ytterligare en ned till Man United.

Det avslutas färre skott när det inte är någon publik på arenan men min känsla är att just den punkten har fått för stort inflytande när det gäller den här linan. Chelseas offensiv är i riktigt bra form och det syns i statistiken. Närmare 20 skott i varenda match sedan omstarten men samtidigt så känns defensiven som den har tagit ett steg tillbaka för det är inte tillräckligt bra att släppa två mål Palace och tre mot West Ham.

Jag spelar över 22,5 skott @1.66 med 3u.

Twitter @robiiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip