Tidigt "krismöte" i Premier League

PREMIER LEAGUE
19. Sheffield Utd 4 0 0 4 1:6 0
20. Fulham 4 0 0 4 3:11 0

Senaste Premier League-matcher

Sheffield U - Wolves 0-2
Aston Villa - Sheffield U 1-0
Sheffield U - Leeds 0-1
Arsenal - Sheffield U 2-1

Fulham - Arsenal 0-3
Leeds - Fulham 4-3
Fulham - Aston Villa 0-3
Wolves - Fulham 1-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Sheffield U (3-5-2) Ramsdale - Basham, Ampadu, Robinson - Baldock, Lundstram, Berge, Osborn, Stevens - McBurnie, Brewster

Saknar: Mousset, O'Connell, Egan
Osäkra: Moore, Fleck, McGoldrick, Burke

Fulham (4-2-3-1) Areola - Tete, Ream, Marchand, Robinson - Reed, Anguissa - Aina, Loftus-Cheek, Bryan - Mitrovic

Saknar: Andersen
Osäkra: Reed, Tete, Lemina

Ja, något annat än ett tidigt krismöte kan man inte kalla det. Två lag som står på noll poäng efter fyra omgångar. Ett lag som knappt kan göra mål. Ett annat som släpper in alldeles för många.

Om vi börjar med Sheffield så har offensiven varit ett stort problem. Efter tre förluster med noll mål framåt så fick man in en boll borta mot Arsenal men det var i en slutforcering där McGoldrick hittade rätt i minut 84. Arsenal lyckades hålla ut och inga muntra miner när Sheffield gick på landslagsledigt.
Muntert var det knappast i Fulhamlägret heller efter uddamålsförlusten borta mot Wolves (0-1). Scott Parker tycks dock få tillbaka ett par spelare från skada här som kommer kunna ge en boost tror jag. Tate, Lemina och Reed har gynnats av ledigheten. Offensivt tycker jag att Fulham har en del intressanta namn som Mitrovic, Loftus-Cheek och Bryan som jag tror kan straffa Sheffield i omställningarna den här söndagen.
Jag bedömer den här matchen som betydligt jämnare än oddsen säger på förhand. Sheffield hade otur med ett par skavanker under landslagsspel.

SPELTIPS
Fulham kommer sälja sig dyrt och kan mycket väl få med sig poäng här. Jag provar X2 till 1.83 hos Betsafe eller Nordicbet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip