Brendan Rodgers Leicester åker till Sheffield United på söndagen.
Mitt speltips: Asian +0,5 (1X) på hemmalaget. Spelet sitter om Sheffield tar poäng.
1.89 hos bet365 .

Tycker det är lite lågt odds på Leicester här och att det därmed är värde att backa upp Sheffield Utd att ta poäng.
Leicester kommer från en tung vecka:

- Bedrövlig insats hemma mot Fulham i måndags. Rättvis förlust med 2-1.
- Följde upp det med att åka till Ukraina i Europa League. Där blev det förlust mot Zorya med 1-0. I matchen gjorde bland andra Soyuncu comeback. Han fick dock bryta tidigt och lär vara out igen. Vardy, Evans, Schmeichel, Maddison och Tielemans fick vila då avancemanget redan är säkrat. Men resten av truppen fick en jobbig resa där de rimligtvis kom tillbaka till England sent på fredagen. Med andra ord rätt kort förberedelse inför den här matchen.
- Flera spelare är på väg tillbaka, men knappast redo för 90 minuter här (tänker på Pereyra och Ndidi).

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Schmeichel,
Fofana, Evans, Fuchs
Albrighton, Mendy, Tielemans, Justin
Barnes, Maddison
Vardy

En av fjolårets stora positiva överraskningar Sheffield Utd har fått en tung start på den här säsongen. Klart sist i tabellen och har endast mäktat med fyra gjorda mål. Är helt klart ett av seriens fyra-fem sämsta lag, men tycker de fått lite väl dålig utdelning hittills. Dessutom haft ett rätt tufft schema då de mött Liverpool, Man City, Arsenal, Chelsea och Wolves hittills. Inga direkta bottennapp, har varit bra med i de flesta matcherna. Problemet är framför allt att de saknar spets och klass framåt. Liverpoolnyförvärvet Brewster har sett iskall ut hittills. Senast mot WBA skapades i alla fall ett gäng bra lägen och det var ett kliv i rätt riktning även om det blev förlust.

Bakåt är de välorganiserade och svåra att bryta ner. Tycker de borde ha nog taktisk smartness för att ställa upp med en lågt stående backlinje här, Leicesters bästa vapen är som bekant Vardy på djupet.

Tänkbart lag Sportsgambler.com:
Ramsdale,
Basham, Egan, Bryan
Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Lowe
McBurnie, Burke

Någon gång måste Sheffield Utd få lite medstuds i en match. Borde vara ett bra läge att möta ett Leicester med lite smådunkel form och som spelar tredje matchen på sex dagar. Sheffield Utd har gett både Liverpool och Arsenal hårda matcher och kommer sälja sig dyrt även här.

Kryss?

This is the stats tab
This is the post tip