Lördagen inleds med Sheffield United vs Liverpool på Bramall Lane där jag tror Liverpool kommer fortsätta sitt segertåg.
Jag spelas Liverpool att leda i halvtid till 1,875 hos bet365 .

Sheffield inledning i Premier League får väl ändå ses som godkänt. Har slagit Everton och tagit poäng av Bournemouth och Chelsea genom tajt försvarsspel – det imponerar. Men målmässigt har det sett tungt ut och hemmaresultatet går trögt. Sheffield har förlorat tre av deras fyra senaste tävlingsmatcher hemma på Bramall Lane.
Vann dock senast i ligan mot Everton med 0–2 och en xG på 0,51 samtidigt som Everton noterades för 1,26 utan att lyckas göra mål. Det är ganska sjukt. Sheffields anfallare Billy Sharp är fortsatt avstängd och jag tycker att det syns i lagets antal chanser.
Men i ligacupen under veckan blev det tyngre. 0–1 förlust mot Sunderland där Sheffield hade problem med att sätta lägena, trots 14 skott.

Liverpool sitter klart bättre i båten. Fem poängs försprång i ligan ner till Manchester City talar för en lovande säsong redan nu för Liverpools del. Liverpool besegrade i veckan Milton Keynes Dons i ligancupen med 0–2, med ett redigt b-lag där Klopp roterade rejält. Pekar på att Liverpool sparar spelarna här inför lördagens match plus hemmamötet i CL med Red Bull Salzburg på onsdag.
Vi bör få se ett starkt lag från Klopp här på lördagen med trion Salah, Firmino och Mané längst fram.
Liverpool har gjort 17 mål på sex matcher så offensiven råder det inga frågetecken om.
Keita gjord comeback i matche mot MK Dons vilket var härligt att se.

Troliga startelvor
Sheffield United: Henderson; Basham, Egan, O'Connell; Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens; McBurnie, Robinson
Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Liverpool har gjort minst två mål i deras 15 senaste matcherna. Sheffield har ett tajt försvar med bara sex insläppta mål på sex matcher men mot ett offensiv som Liverpool ska det till mirakel om de ska plocka poäng. Liverpool har gått ut stenhårt i ligamatcherna och haft ledningen i samtliga sex matcher än så länge och jag tror att det fortsätter på den vägen även här.

SPEL: Liverpool asian hcp -0,5 HT till 1,875 x pengarna
1/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip