Söndagens PL bjuder på Sheffield United vs Man United.
Mitt speltips: Rak seger för Man United.
Rekades först till 2.23, men är nu sänkt till runt 2.15 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Tycker faktiskt det är lite högt odds på utskällda Man United här. De gjorde en av säsongens bästa matcher hemma mot ett rätt starkt Brighton just före uppehållet. Dominerade och kunde vunnit med mer än 3-1. Tycker de sett klart bättre ut när Martial kommit tillbaka, då fransmannen erbjuder ytterligare ett hot framåt och kompletterar Rashford bra.

Nykomlingen Sheffield United har gjort en briljant säsongsinledning och ligger femma. Otroligt imponerande av ett lag som var rejält nederlagstippade inför säsongen. De tre nollpoängarna laget har är uddamålsförluster mot Southampton, Leicester och Liverpool. Samtliga på hemmaplan faktiskt. Före uppehållet blev de mer eller mindre (var)rånade på segern borta mot Spurs. Det är framför allt ett bra försvarsspel som bidragit till lagets sensationella inledning. Bara Leicester har släppt in färre mål i ligan medan medan bara fem lag har gjort färre.

Tungt då att laget i dag saknar Dean Henderson, keepern som varit otroligt bra hittills, får inte spela mot sin ordinarie arbetsgivare som är Man United. Dean Henderson har vaktat Sheffield-målet i 58 raka matcher! Nu får Simon Moore göra PL-debut.
Sheffield kan också för första gången den här säsongen få ändra i sin backlinje då mittbacken John Egan (12/0) är tveksam till start.
Sheffields siffror för xGa indikerar att laget "borde" släppt in betydligt fler mål sett till målchanskvalitén för motståndarna. Min känsla är att det där kommer börja jämna ut sig över tid och att laget komer släppa in fler mål framöver. Inte ovanligt att nykomlingar inleder ligor väldigt starkt för att sedan plana ut resultatmässigt. Min känsla är att Sheffield Utd kommer gå en tuffare period till mötes här. Truppen de har ska absolut inte klara av att ligga på övre halvan i PL över tid.

Mot ett Man U som känns lite på gång tror jag laget får det tufft. Ser framför mig en rätt tajt match med få mål och målchanser. Solskjaers gäng har faktiskt varit rätt okej defensivt och jag blir inte förvånad om hemmalaget nollas här. Rasford/Martial avgör i en match som slutar 0-1/2?

Speltips: 2 - odds 2.15 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Troliga startelvor
Sheffield United:
Moore; Basham, Egan (?), O'Connell; Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens; Mousset, McGoldrick.
Manchester United:
De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams; Garner, Fred; James, Pereira, Rashford; Martial.

This is the stats tab
This is the post tip