The Championship rullar vidare under fredagskvällen och på Bramall Lane spelas det om livsviktiga poäng för två lag som strävar efter playoff-plats.

Sheffield United kliver in i denna hemmamatch som knappa favoriter, men det är som sagt knappt. Hemmalaget kommer närmast från förlust med 1-0 på bortagräs mot Millwall och har nu en poäng upp till playoff-plats då de just nu inte är bättre än tabellsjua när vi kliver in i matchomgång 34.

Nottingham som gästar finner vi på niondeplatsen och för deras del är det 51 poäng inspelade på 33 matcher. Gästerna har radat upp fem raka matcher utan förlust om vi räknar in FA-cupen där de slog Leicester City med 4-1 på hemmagräs. Sedan dess har de fyra raka i ligan utan poängtapp och allra senast löste de en välbehövlig trepoängare genom en 2-0-seger hemma mot Bristol City.

Dessa lag har en historik som vittnar om tajta, målsnåla och hyggligt jämna matcher.
Fyra raka lagen emellan har passerats med under 2,5 mål och den femte och sista gjordes det exakt tre mål i.

Senaste mötet? Det vann inget av laget, då det slutade 1-1 när Nottingham agerade hemmalag tidigare under säsongen och i den matchen bjöds vi på tio hörnor totalt, varav hemmalaget fixade fram sex av dem.

Nu vankas "returmöte" och det är som tidigare nämnt groteskt viktiga poäng på spel då båda lagen strävar efter en topp sex-placering, vilket resulterar i playoff och chans att nå Premier League-spel till nästa säsong.

Min idé?
Målsnålt och hörnrikt!

SPELTIPS
Via spelbyggaren hos Unibet snickrar vi ihop under 3,5 mål i matchen ihop med över 7,5 hörnor och detta till oddset 1.58.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: 13 rätt förra helgen - vi går för det igen!




This is the stats tab
This is the post tip