Fredagsfest i Premier League, Sheffield United-West Ham.
Mitt speltips: x2/Asian +0,5 på bortalaget. Finns hos Bethard eller SpeedyBet . Spelet sitter om West ham tar poäng.

Det här tror jag blir en jämn, tajt och målsnål historia. Luktar lite kryss i min bok. Efter en briljant första halva av säsongen har Sheffield United nu tre raka utan ligasegrar (förvisso mot Man City och Liverpool i två av matcherna). Jag är helt inne på att de kommer ta betydligt färre poäng under andra halvan av säsongen. Som nykomling med en av ligans på pappret svagaste trupper ska det inte vara hållbart att hålla uppe det här poängsnittet en hel säsong - även om Wilder såklart ska hyllas för det han gjort hittills. Laget har ingen riktigt vass målskytt, vilket de dock inte direkt lidit av då försvaret varit tillräckligt tajt för att se till att det många gånger räckt med ett mål för att inkassera poäng. Men faktum är att Henderson många gånger storspelat och att laget "borde" släppt in fler mål än de gjort sett till xG. Jag tror att den relativt låga egna målskörden kommer fortsätta medan jag har svårare att se att de fortsatt kommer ligga topp tre vad gäller insläppta mål. Kort sagt; jag väntar mig lite fler insläppta mål andra halvan av säsongen.

Efter 2-1-förlusten mot ett roterande Leicester sparkade West Ham äntligen Pellegrini. Känslan är att det var lite sent. Men Moyes kom i alla fall in och fick effekt direkt då West Ham körde över Bournemouth med 4-0. Följde upp det med att avancera i FA-cupen. Bra start alltså och jag tror West Ham gör en bättre andrahalva av säsongen. Borde finnas mer att få ut av spelare som Haller och Felipe Anderson. Att Fabianski är tillbaka i målet är viktigt - var tydligt att reservmålvakterna inte höll måttet.

Det här tror jag som sagt blir en vldigt jämn historia. Tycker oddset på Sheffield United är lite väl nedpressat och tycker Wets Ham har bra poängchans.

Speltips: X2 på West Ham.

This is the stats tab
This is the post tip