Det återstår två omgångar kvar av den engelska Premier League när Sheffield United tar emot Everton på Bramall Lane, där Sheffield United både innan och efter Corona-uppehållet har skördat stora framgångar. Sedan omstarten har det bara blivit segrar för Sheffield United på hemmaplan, som totalt är uppe i fyra raka vinster på hemmaplan. Everton har ingenting att spela för. Motivationen är på topp hos Sheffield United spelarna som har två poäng upp till Europa League kvalplatsen i tabellen.

Ihop med Wolverhampton är Sheffield United det stora utropstecknet denna säsong. Sheffield United ligger på en åttonde plats i tabellen, med Tottenham ovanför sig, med en poäng mer, och sedan Wolverhampton med två poängs skillnad. Vid en seger har Sheffield United därmed en möjlighet att ta sig förbi dessa lag innan de slutligen ska möta Southampton på bortaplan. Formen är fin hos Sheffield United, speciellt på hemmaplan, med segrar över Tottenham, Wolverhampton och Chelsea sedan omstarten.

Endast i mötet mot Tottenham släppte Sheffield United in ett mål. Framåt har Sheffield United varit urstarka och lyckats göra tre mål på Tottenham och Chelsea och ett mål på Wolverhampton. Med den formen och det spelet som de har visat upp ska det inte vara några större bekymmer att ta en trepoängare även mot Everton, som endast har lyckats slå tabelljumbon Norwich på bortaplan under sina fem senaste matcher. De övriga har förlorats mot Arsenal, Chelsea, Wolverhampton och Wolverhampton.

Säsongens första möte slutade 0 - 2 på Goodison Park i Liverpool, alltså med en Sheffield United seger. Då Everton inte har något att spela för medan Sheffield United krigar om Europa League är chansen stor att vi får se en rak hemmaseger i matchen.

Speltips Sheffield United - Everton:
1 - odds 2.20 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Sheffield United:
Dean Henderson, Jack O'Connell, John Egan, Chris Basham, Enda Stevens, Ben Osborn, Oliver Norwood, Sander Berge, George Baldock, David McGoldrick & Oliver McBurnie.

Bekräftad startelva - Everton:
Jordan Pickford, Lucas Digne, Michael Keane, Jarrad Branthwaite, Djibril Sidibe, Gylfi Sigurdsson, Tom Davies, Andre Gomes, Theo Walcott, Richarlison & Dominic Calvert-Lewin.
---

This is the stats tab
This is the post tip