Sheffield United tar emot tabellettan Liverpool under lördagslunchen.

Nykomlingen har fått en bra start på Premier League. Vinst senast mot Everton på bortaplan och det ger laget en mittenplacering i ligan. Kommer behöva backa hem och göra det så jobbigt som möjligt för Liverpool. Det är något Sheffield United kan och det såg vi förra helgen. Skotten slutade 16-2 till Everton trots det vann Sheffield United med 2-0.

Liverpool har gått rent i ligan och mycket talar för att laget fortsätter att vara det efter den här omgången. Jag tyckte de såg lite halvdant ut i början av säsongen men det ser bättre och bättre ut för varje vecka. Offensiven kommer få lägen mot Sheffield och det brukar innebära seger för Klopps lag.

Jag riktar in mig på frisparkar och det gör jag på hemmalaget. Tycker de övervärderar hur många frisparkar hemmalaget ska få. Det är ett Liverpool som kommer ha mycket boll samt ett Liverpool som vanligtvis inte springer mycket i offside. 1,5 är lina satt för offside. Att de då får 10 fouls emot sig när Anthony Taylor dömer tror jag inte. Underspelet känns klart intressant.

Jag spelar Sheffield United under 11,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip