Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek till 1.84 hos Expekt .

Liverpool åker till Bramall Lane för att ställas mot detta hittills urusla Sheffield United. En hädisk start på säsongen och den blev bottenlöst dålig i lördags när man förlorade mot bottenkollegan Burnley med 5-0. Tränare Paul Heckingbottom har nu fått gå och in kommer förre tränaren Chris Wilder.

Liverpool kommer från en sanslös vändning mot Fulham senast där mål i minut 87 och 88 gjorde att man vann med 4-3. Man läcker fortsatt bakåt men framåt ser man fortfarande extremt starka ut och det ska Sheffield United få smaka på här.

Över 1,5 mål i första halvlek kommer att spelas, främst då jag tror att Liverpool kan springa över Sheffield fullständigt.
Så som Sheffield United sett ut hittills den här säsongen ska man inte kunna stå emot Liverpool speciellt länge, så jag ser framför mig att Liverpool kan göra både 2 och 3 mål redan i den första halvleken.

Varför jag också tycker detta spelet är bra är eftersom Liverpool fortsatt har en tendens att vara lite nonchalanta defensivt.
Mot Fulham släppte man till exempel in två mål i den första halvleken som var alldeles för enkla, och det har hänt en hel del gånger den här säsongen. Så om Sheffield skulle lyckas sticka upp och peta in en boll i vore det jackpott för det här spelet.

En överkörning ligger i korten

I grunden ska inte detta Sheffield United kunna stå emot Liverpool, och jag tror det kan bli blodigt redan i den första halvleken. Över 1,5 mål i första halvlek för Liverpool skulle kunna spelas till högre odds, men jag tycker det är skönt att ha möjligheten till Sheffield United-mål inräknat i spelet.
Över 1,5 mål i första halvlek till 1.84 spelas hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip