Arsenal reser upp till Sheffield på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.

Fiasko för Arsenal i torsdagens Europa League. Spelövertag mot Slavia Prag men rätt få målchanser. 1-0 i slutskedet men tappade in 1-1 på en hörna i sista minuten. En extremt viktig och oviss returmatch väntar därmed kommande vecka. Det är Europa League som betyder något för Arsenals del resterande del av säsongen. Vinner de EL blir det Champions nästa år, i ligan kan de inte kvalificera sig för den turneringen.

Mot Slavia Prag satt bland andra Aubameyang på bänken i nästan 80 minuter. Kändes som en markering från Artetas sida då klubbens kapten tillika överlägset bäst betalda spelare varit bedrövlig senaste veckorna. Förhoppningvis kan det bli en väckarklocka för honom och han lär vara aktuell för start här. Hoppas också Arteta spelar honom som central anfallare, Aubameyang passar verkligen inte till vänster i Arsenals system. I övrigt lär Ödegaard knappast riskeras igen och någon av Smith-Rowe/Saka lär vilas. Måste också vara dags för Martinelli att få en start. På sikt är han en kommande nyckelspelare i det här laget. Även om han inte är helt hundra efter sin långa skada är han ändå farlig. Oavsett elva måste det vara bra chans för Arsenal att näta mot en tabelljumbo som skrapat ihop två nollor på 30 matcher och som dras med en del defensiva skador.

Tänkbart lag:

Leno,
Bellerin, Holding, Gabriel, Cedric
Xhaka, Partey
Pepe, Smith-Rowe, Martinelli
Aubameyang

Med 24 poäng kvar att spela om har Sheffield Utd 15 poäng upp till säker mark. Det kommer såklart inte gå, men så länge det finns en mikroskopisk chans lär det väl åtminstone försöka. Helt klart är att de måste vinna. Tränarbytet har väl inte blivit något direkt lyft, men de såg rätt okej ut mot Chelsea i FA-cupen och mot Leeds i ligan förra veckan skapade de en del (förlust 2-1). På hemmaplan har de gjort mål i sju av de senaste nio matcherna (alla tävlingar). Bör ha chans att göra mål på ett Arsenal som släppt in mål i 14 raka matcher (alla tävlingar). Lägg till att Arsenal bara får två vilodagar efter torsdagens EL.

Tror på mycket bra chans för båda lagen att näta här. 2.10 på det känns klart i överkant.

This is the stats tab
This is the post tip